שלום לכם אין לי קליטה בבית בסלולרי פניתי ללחברה שיטפלו בנושא האפשרויות הן הפניית שיחות,אוזנית בלוטוס (קיבלתי מהם)הציעו לי רפיטר בפעם הראשונה סירבתי להתקנה מכיוון שיש צורך לחצוב בקירות וגם אז לא בטוח שיפתור את הבעיה הסכמתי בפעם השניה כשהגיע הטכנאי של החברה אמר לי במפורש כי גם אם הוא יתקין זה לא יעבוד ויעשה נזק לממסר של פלאפון ויהיה יותר גרוע ממה שעכשיו הקליטה אצלי לפי המכשירים של פלאפפון (הטכנאים)9 db -19 db
היינו אין קליטה בשיחה עם תלונות הציבור נתנו לי מענה 247 של מוקדנים שמעבירים הודעות למכשיר אבל גם השירות הזה גרוע ביותר חלק מההודעות לא מגיעות חלק כן בקיצור המערכת הזאת לא עובדת מה אתם ממליצים לעשות מתכוון אני לתבוע אותם אשמח לסיוע בנושא
גיא ניצני
שלום גיא
לאור הכתוב נראה כי פלאפון לא עומדת בהסכם כיוון שלא מספקת לך שירותים כפי שהובטח.
ביכולתך לשלוח מכתב לחברה, בו תפרט את השתלשלות העניינים ודרוש סעד שברצונך לקבל(ניתוק, פיצוי וכו')
במידה ותגובתה של החברה אינה לשביעות רצונך, המלצתי כי תפנה לייעוץ משפטי בכדי לברר את טענותיך לעומק.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר