בבעלותי מנוי עסקי שהיה בעבר משויך לחברה של אבי ולפני מספר שנים נסגרה החברה. לפני כשנה וחצי סגרתי עם חברת סלקום עסקה טלפונית בע"פ וחידשתי את המנוי העסקי שלי בחברה. לאחר ביצוע העסקה סלקום חרגה משמעותית מהסוכמים שננקבו על ידי הנציגה ולא הסכימו להשמיע לי את השיחה. מזה שנה וחצי אני מנסה להוכיח אותם על טעותם אך אין עם מי לדבר. אני רוצה לצאת אך גובה הקנסות עומד על כמה אלפים. השבוע נודע לי כי כיון שהחברה שעל שמה רשום המכשיר למעשה נסגרה במס הכנסה, אין להם כל אפשרות חוקית להשאיר אותי בהתחייבות העסקית ולמעשה העיסקה בטלה ומבוטלת. האם הדבר נכון ואני רשאית לעזוב את החברה ללא תשלום קנסות יציאה בגין הפרת חוזה? תודה מראש, רוית
שלום רוית.
בהתאם לכתוב נראה כי חברת סלקום הפרה את החוזה ביניכם והתעלמה מהבטחות הנציג ללא קשר להיותך לקוחה עסקית או פרטית ועל כך ביכולתך לעמוד על זכויותיך.באשר להיותך לקוחה עסקית, אמנם קיימת בעייתיות בכך שהחברה האריכה את המנוי העסקי, אולם לא בהכרח האמור מהווה עילה לביטול מסיבות שונות( חלקך בחידוש המנוי העסקי וכו') המלצתי כי תפני במכתב אל החברה, פרטי את השתלשלות המקרה ודרשי פיצוי/ניתוק וכו'. במידה ותגובתה של החברה אינה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות או לייעוץ משפטי .
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר