אהלן
באוגוסט רכשתי מחברת "מוצצים" עגלה לתינוקת, לאחר כשבועיים חלק מהעגלה נשבר והתבקשתי להביא את העגלה לתיקון ולקבל חלופי
מאחר וסרבתי לקבל חלופי נשארתי עם העגלה שלי מאחר והיא שימשה כמיטה לתינוקת ולא היתה באפשרותי למסור אותה
לאחר כחודש מסרתי את העגלה לתיקון ושוב לא רציתי חלופי מאחר ואני סטרילית ומעדיפה את העגלה שלי
שבוע לאחר מכן כשקיבלתי את העגלה מתיקון נוכחתי לגלות כי לא מדובר בעגלה שלי שמסרתי אלא בעגלה משומשת ובלויה!!! כשאמרתי זאת למנהל החנות הוא אמר שיחפש ויבדוק בין כל העגלות, דבר שהעיד על אי הסדר במחסן! ושוב לאחר שבוע הביאו לי עגלה פחות בלויה אך לא העגלה שלי!! (כתבתי את שמי בתחתית העגלה מאחר וצפיתי בעיות מהסוג הזה)
סרבתי לקבל וכאן התחיל מסע של ריצות וטלפונים לחנות והבטחות שווא וכו וכו
יש לציין כי זאת עגלה שמשמשת תינוק עד גיל 4 חודשים וכל יום עיכוב אין לי איך לצאת מהבית רק להרים אותה ביידים
אני לא דורשת מעבר למה ששילמתי! אני דורשת את העגלה שלי או עגלה חדשה וזה נושא שנמצא אצלהם בטיפול עד היום!1
פיזית התינוקת כבר לא יכולה להשתמש בעגלה ואין לי הרבה מה לעשות איתה, בתקופה הקריטית הייתי ללא עגלה
השאלה שלי היא האם יש עילה לתביעה? האם עלי לדרוש את כספי בחזרה? האם עלי לקבל עגלה חדשה? והאם עלי לקבל פיצוי בגין התקופה שהם עיכבו אותי?
לתשובתכם המהירה אודה..
שלום רב,
כאם לארבעה ילדים אני מזדהה עם עוגמת הנפש ומבינה לליבך.
ניכר שאין מנוס אלא לתבוע את החנות בבית משפט לתביעות קטנות על כל ההתנהלות החובבנית ועוגמת הנפש שנגרמה לך בצירוף אובדן הנאה מהעגלה שרכשת במיטב כספך.
מומלץ טרם פניה לערכאה שיפוטית לפנות אל החנות בכתב וליתן להם הזדמנות להסדיר העניין שאם לא יעשו כן פתוחה הדרך בפניך לפנות לביהמ"ש.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר