שלום, הזמנתי באינטרנט מוצר והגיע לי דגם שונה ממה שהזמנתי, זאת גיליתי רק לאחר שימוש חד פעמי במוצר, האריזה, שהיא כמו אריזת סוללות מפלסטיק לדוג', כבר אינה שמישה ולכן בעל העסק מסרב לזכות אותי כספית, בגלל היעדר האריזה. ממה שביררתי זהו מקרה של אי התאמה לפי חוק הגנת הצרכן.
ידוע לי שעליי לבדוק את המוצר טרם השימוש וכך עשיתי, אך האינפורמציה על גבי האריזה לא עוררה את חשדי מכיוון שהגיע אליי מוצר מאותה חברה שהזמנתי, ושם הדגם שהיה רשום על האריזה דומה לשם הדגם שהזמנתי.
האם יש לי זכות לדרוש החזר כספי, כי כבר עברו מס' שבועות מאז ההזמנה והיא כבר לא ממש רלוונטית מבחינתי יותר, או שאני רק יכול לדרוש החלפת המוצר?
ערב טוב,
לפי הוראות החוק זכותך בנסיבות הללו לבחור בין ביטול העסקה ודרישת כספך חזרה לבין דרישת פיצוי בגין קבלת מוצר שאינו תואם את רצונך.
עליך להדגיש בפנייתך בכתב אל החנות שהמוצר שהתקבל בפועל שונה בתכלית מהמוצר שרצית ואותו חשבת שהזמנת.
ממליצה לפנות אל המועצה הישראלית לצרכנות בנוסף.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר