הייתי לקוח של בזק בין לאומי ומהשבוע הראשון סבלתי מבעיות טכניות שמנעו ממני לגלוש .
פניתי מספר רב מאוד של פעמים ל014 שהפנו אותי לבזק , ששם לא מצאו שום תקלה במחשב או בתשתית ולאחר שלושה טכנאים שהגיעו לביתי הוחלט בבזק שהבעיה היא ב014 ושאלי לפנות רק אליהם וכך עשיתי.
כל בדיקה שביקשו ממני ישר עשיתי , ביקשו שאני יעשה מנוי בחברה אחרת ע"מ להוכיח לי שהבעיה היא אצלי במחשב וכך עשיתי והיה לי חודש של אינטרנט שעובד ללא תקלות. חשבתי שבזה יספיק ויסכימו לפתור לי את הבעיה אך לצערי טעיתי, גם אחרי כל הבדיקות של בזק שטענו שהבעיה היא ב014 ,גם אחרי שגלשתי במשך חודש שלם ללא תקלות דרך חברה אחרת גם אחרי שניסית מספר מחשבים שונים וגם אחרי שהתקנתי מערכת הפעלה חדשה ותקינה ,עדיין טענו שהבעיה היא במחשב שלי ושאני משקר .
אחרי מספר וויכוחים הסכימו לתת לי משתמש זמני(שם משתמש וסיסמא אחרים) למשך חודש ואז אכן גלשתי ללא בעיות .
אז נאמר לי לחזור למשתמש שלי וחזרו הבעיות , רק אחרי עשרה חודשים של תקלות שבועיות קיבלתי אינטרנט תקין וזאת לאחר ששינו לי סיסמא בחשבון ,דבר שקשור אך ורק להגדרות ב014 .
על מנת להוסיף חטא על חטא גם שינו לי את החיוב החודשי בלי לעדכן אותי ובלי לקבל את אישורי.
שפתאום נתקלתי בשינוי ויצרתי קשר טענו שאני ביקשתי את זה ושאני משקר.
שביקשתי מאותה נציגה לבדוק את ההקלטה , היא חזרה אלי וביקשה סליחה ואמרה שבשיחה שבא מסוכם השינוי בחשבון מתרחשת בין שני נציגים של 014 ואני לא בשיחה בכלל.
לאחר עוד מספר שיחות הוחלט שאני לא לקוח של 014 בכלל ולהחזיר לי סכום חלקי של -479.12 ₪ .
הסברתי לנציגה שאני כן לקוח של 014 והם שוב טועים אבל לא היה עם מי לדבר.
וככה כל שיחה שלי איתם מתחילה בזה שטוענים שאני משקר ואני מפנה אותם להקלטה ורק אז מתחילים לדבר איתי.
דיברתי עם מספר רב של נציגים ממסר מדורים שונים(טכני ,שירות ופניות הציבור) אך לצערי אין הבדל
השירות שקיבלתי תמיד היה מזלזל ונתן הרגשה שרומזים שאני משקר ואף אומרים את זה מפורשות.
האם אפשר לתבוע ועל איזה סכום?
בוקר טוב,
טרם הגשת תביעה ממליצה למצות פתרון העניין מחוץ לביהמ"ש.
פנה בכתב אל שירות הלקוחות של החברה ותתאר את השתלשלות העניינים כפי שתארת אותה כאן בפנייתך. עליך להדגיש את עוגמת הנפש ואובדן ההנאה שגרמו לך באי מתן פתרון הולם לבעיה וסירובם לתקן את התקלה.
דרוש פיצוי בגין עוגמת הנפש.
ככל שלא תצלח דרכך ניתן לשקול פניה לביהמ"ש בתביעה בגין אי קבלת שירות, אובדן הנאה ועוגמת נפש. עליך לחש את העלות החודשית שנגבתה מימך אותה תתדרוש חזרה וכן סכום נוסף בגין עוגמת נפש שיהיה סביר ומידתי שלא יעלה על 10% מסכום התביעה.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר