שלום, לפני כשבוע בעלי ואני החלטנו לעבור מהוט ליס. סגרנו את כל הפינות ונקבע לנו טכנאי ליום שלישי בין 8-10. ואכן בעלי לא יצא לעבוד ונשאר בבית לחכות לטכנאי. בשעה 9:30 קיבלתי שיחה כי הטכנאי לא יכול להגיע! כמובן שהתעצבנתי שרק עכשיו מודיעים ושבעלי תקוע בבית לחינם. הם שאלו אם אפשר לתאם לנו לאותו יום בין 16-18. מרוב שהתעצבנתי אמרתי למנהלת שהתקשרה שתדבר איתי ב 12 כי כרגע בא לי בכלל להתנתק מהם. ואכן השעה 12 הגיעה אך לא השיחה המיוחלת. בשעה 14:30 אני התקשרתי אליהם!! כמובן שלא היה להם יותר מידיי מושג מי אני והמנהלת החדשה התחילה להגיד שהיה להם יום לחוץ וכו... אמרתי לה שזה לא מעניין אותי ושהבריזו לנו גם בבוקר ומבחינתי גם ב 12 כשלא התקשרו לתאם איתנו. בקיצור היא אמרה שתפתצה אותנו ב 100 שח ושנקבע בין 16 -18, הודעתי לה שהסכום שהציעה לא מקובל עליי אבל בסדר ושיגיעו אחהצ להתקין ונסיים עם זה. כמובן שלא הגיעו והתקשרו רק ב שש להודיע וביקשו להגיע בין 20-22 כמובן שאז כבר התעצבנתי ממש!! הודעתי לה שתעצור את ההסכם ההתקשרות ושיתקשרו מחר עם הצעת פיצוי רצינית אחרת אני לוקחת את זה לבהמש. נראה אם יתקשרו...
האם אני יכולה לתבוע עפ חוק הטכנאים ומה הפיצוי המגיע לנו על כל ההברזות ואובדן יום עבודה?
שלום רב,
ניכר כי החברה לא נהגה בהתאם להוראות החוק המחייב את החברה להודיע לצרכן עד השעה 20:00 ערב קודם אודות שינוי במועד.
ניכר שהינכם זכאים לפיצוי הקבוע בחוק של 600 ש"ח.
דרשו פיצוי זה בכתב משירות הלקוחות של החברה וככל שלא תצלח דרכם שיקלו פניה לביהמ"ש.
ניתן ומומלץ לפנות אל המועצה הישראלית לצרכנות.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר