עו"ד עידית פוליבודה, שלום רב,
תודה על תגובתך .
עשיתי כמו שהמלצת, אך הדבר היחיד ש"הרווחתי" מזה היה שנציג מהחברה פנה אליי ואמר שהם מוכנים לזכות אותי על חצי מהסכום, זיכוי שאני אקבל חודש הבא(גם משהו). אני עדיין בדעה שזה לא תקין הצורה שבו צירפו אותנו לשירות וגבו ממני על חודש שכביכול שירות פעיל אך בפועל לא נעשה בו שימוש כלל.
לפי מה תיארתי בפניה הקודמת שלי, מה דעתך יכולים להיות הסיכויים שלי במידה ואני הגיש תביעה בבית משפט לתלונות קטנות.
שוב תודה
בברכה
חשבתי שההודעה הזאת תופיע מתחת להודעה הקודמת אז כאן תזכורת של ההודעה הקודמת שלי:
"אישתי בזמן שגלשה באינטרנט קפץ לה פרסומת שבו מפרסמים אפשרות לזכות בiphone' רק צריך לענות על כמה שאלות. היא בתמימותה ענתה על השאלה ורשמה את הנייד שלה, ללא ידיעה שבזמן שהיא מבצעת את הפעולה הנ"ל היא נרשמת לשירות שבתשלום.
במהלך החודש אחרון היא קיבלה כל כמה זמן sms לנייד שלה עם לינק.
לא היה לה ברור בכלל מה הפשר הsms ולצערינו לא היה גם מספר טלפון שבו היה ניתן להתקשר לברר לגבי הsms הנ"ל.
אתמול קיבלתי חשבון מסלקום ולהפתעתי גיליתי שחויבתי על סך 135 ש"ח.
החברה מטעה את צרכנים ולא כותבת בצורה ברורה שהשירות הוא בתשלום.
התקשרתי מספר פעמים לשירות הלקוחות שלהם. כל פעם היה מזכירה אלקטרונית שביקשה ממני למסור פרטים כדי שנציג יחזור אליי.
בסוף חזרה אליי נציגה ואמרה לי שלא ניתן לזכות אותי על שירות למרות שניתן לראות בוודעות וחד משמעי שלא נעשה שימוש בשירות. ביקשתי מהנציגה בשם טלי לדבר עם מנהל השירות. הנציגה סירבה בתוקף לתת לי לדבר עם המנהל ואך ניתקה לי את השיחה לאחר שהתעקשתי מספר פעמים.
מה אומר החוק על מקרים כאלו?
תודה"
תדוגה של עידית פוליבודה, עו"ד:
"ממליצה לפנות בכתב אל שירות הלקוחות של החברה ולתאר את השתלשלות העניינים כאמור בפנייתך זו אלינו. הדגש שעסקינן בהטעיה וברמאות שכן הצליחו לסחוט מאישתך כספים שהיא לא רצתה לשלם ו/או לקבל תמורה בגינם.
ציין שהעתק ממכתבך נשלח אל המועצה הישראלית לצרכנות ואל המפקח על חברות הסלולר במשרד התקשורת ובפועל אכן שלח מכתבך לגורמים אלו.
מקווה שבכך תזכה לקבל את הזיכוי המיוחל.
בהצלחה "
שלום רב,
ממליצה בשלב זה לקבל את הפיצוי שמציעה החברה.
עליך לזכור כי בפניה להליך משפטי הינך נוטל סיכוי (שתביעתך תתקבל) מול סיכון (שתביעתך תידחה ואף תאלץ לשאת בהוצאות הנתבעת).
ממליצה לפנות גם אל המועצה הישראלית לצרכנות בתלונה ואם גם משם לא תגיע הישועה ניתן לשקול פניה להליך משפטי.
בית המשפט עשוי לקבוע כי אישתך תרמה לטעות והעובדה שלחצה על הלינק/קישור הביאה אותה עד הלום. לדעתי אין זה פוטר את החברה מאחריות ואין ספק כי ניכר שהיתה כאן הטעיה ולפיכך קיים סיכוי שביהמ"ש יקבל את גירסתה בקיזוז חלקה כאשם תורם לתוצאה.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר