שלום רב,
ביום ה- 21.12 נקבע לי התקנת סורגים, כמובן שנתנו לי תווך של שעתיים בין 3 ל- 5. עקב כך יצאתי מוקדם מעבודתי וחיכיתי. בלי שום טלפון של הודעת איחור אני יצרתי קשר עם החברה ורק לאחר מכן (כשעה אחרי) יצר איתי קשר המתקין ואמר שהוא מאחר. הוא הגיע בסוף בשש וארבעים העבודה שלו נמשכה עד עשר בלילה יש לציין כי יש לי תינוק בן שנה וחצי וכל הקדיחות והדפיקות ייצרו ממש בלאגן בביתי וזה לא מקובל. אם הוא היה מגיע בזמן (בתווך השעות שנקבע לי) העבודה והניקיון לא היו נמשכים כך. ברצוני לדעת אם יש לי זכות לקבל פיצוי בגלל חוק הטכנאים. ואם כן מה הם סדר הפעולות ואיך אני מגישה פניה. יש להוסיף כי שלחתי תלונה למועצה לצרכנות וטרם קיבלתי תשובה מהם.
שלום רב,
האם במסגרת רכישת הסורגים ניתנה לך אחריות ?
חוק הטכנאים חל על ביקור טכנאי במסגרת תעודת האחריות שנתנה לאחר רכישה ובמהלך תקופת האחריות.
על האיחור שתארת בפנייתך הינך זכאית לפיצוי בסך 300 ש"ח.
עליך לפנות בכתב אל החברה ולתאר את השתלשלות העניינים. דרשי פיצוי לפי החוק וכן פיצוי בגין עוגמת נפש על משך ההתקנה הממושכת.
ככל שלא תצלח דרכך יש לשקול פניה לביהמ"ש.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
עו"ד עידית פוליבודה
שלום רב לך,
תודה על תגובתך לפנייתי.
בנוגע לשאלתך, אחריות על סורגים היא לשלוש שנים. מכיוון שכשבצעתי את ההזמנה שילמתי 30% מהתשלום וכשהמתקין הגיע שילמתי את יתרהתשלום וקיבלתי חשבונית ותעודת אחריות של מקסידור.
לגבי התקשרות עם החברה אכן פניתי עליהם והם סירבו לפנייתי בתגובה שאינה מוצדקת ויש איחורים שהיא אפשר לקחת בחשבון ולכן אינם זכאים לפיצוי כלשהו. כמו כן שלחתי מכתבתלונה למןעצה לצרכנות וטרם קיבלתי מענה. מה המשך ההתנהלות שאני אמורה לעשות? בכל אופן זה לא סכום גבוה בשביל לערב עו"ד בנושא??? אשמח לתגובתך. בכבוד רב, עינת.
בוקר טוב,
ממליצה בשלב זה להמתין בסבלנות לתגובת המועצה הישראלית לצרכנות.
ניתן לפנות לעו"ד ולרכוש שעת ייעוץ או להעזר בשירותיו לצורך ניסוח מכתב התראה לפני נקיטה בהליכים משפטים ובהמשך ככל שיעלה הצורך עזרה בניסוח כתב תביעה.
התאזרי בסבלנות....
תמשיכי לעדכן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר