שלום ,
אשתי מועסקת בחברת תוכנה שביצעה הסכם התקשרות לגבי אינטרנט מוזל עם חברת אורנג. כאשר הנציגה מחברת אורנג התקשרה לתאם את הגעת הטכנאי להתקין את תשתית האינטרנט , היא הציעה לאשתי להצטרף לקו טלפון של אורנג , ללא עלות למשך 3 חודשים , וניתן לבטל ללא עלות בתום תקופה זו.
אשתי הסכימה , ולאחר 3 חודשים התקשרנו לבטל את הקו. הנציגה הסבירה שהמידע שהועבר לאשתי בתחילה אינו נכון , ולמעשה מגיע לנו טלפון חינם למשך חצי שנה , כלומר לעוד 3 חודשים.
אשתי הסכימה להשאיר את קו הטלפון, ואולם כאשר התקשרה שוב לבטל לאחר חצי שנה , אמרו לה שלא ניתן לבטל , שכן מתום תקופת 3 החודשים , אנחנו במסלול התחייבות לשנתיים , ולכן לא ניתן לבטל את קו הטלפון.
האם ניתן לגשת לבית המשפט בבקשה לביטול העסקה?
תודה ,
רפי
שלום רפי.
לאור הכתוב נראה כי אישתך הוטעתה על ידי נציגת החברה. אומנם לא קיימות בידכם אסמכתאות התומכות את טענתכם אולם נראה כי לאור הכתוב, קיים סיכוי גבוה שבקשתך לביטול עסקה תאושר.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
