שלום רב!
אני מנויה במכון כושר כארבעה חודשים. לפני חודש התחלתי לחוש כאבים בכף רגל והתברר שיש לי שבר מאמץ.הלכתי שבועיים עם תחבושת אלסטית ועכשיו שמו לי גבס ברגל למשך 3 שבועות.
בעיקרון ביקשתי שיקפיאו לי את המנוי לאחר שלא רצו לבטל לי אותו.
עכשיו אחרי ששמו לי גבס הרופא רשם שלא אוכל להמשיך להתאמן שם במשך חצי שנה(אני גם לא מעוניינת לחזור לשם אחרי מה שקרה). דיברנו עם מנהלת הסניף ושלחנו לה את האבחון של האורטופד והיא לא מעוניינת לבטל את המנוי או להחזיר לנו את הכסף..
השאלה מה אני יכולה לעשות?
(בעיקרון התחייבתי לשנה והם קיצרו לי את המנוי לחצי שנה בתמורה לתשלום רטרואקטיבי (התשלום החודשי של מנוי שנתי הוא 219 ושל חצי שנתי הוא 259). בעקרון הם צריכים להחזיר לי כסף על חודשיים אבל היא לא מוכנה.. מה את ממליצה לעשות? לתבוע אותם?
שלום רותם , כעיקרון צריך לקרוא ולמצוא בהסכם את "אפשרויות היציאה", כמו כן הייתי ממליץ לך לבדוק האם יש קשר בין שבר המאמץ לאימון בחדר כושר, האם האימון היה בליווי מדריך מוסמך ?, תקינות המכשירים וכי'וצ.....
אם מדובר במכון שהנו חלק מרשת וותיקה ומוכרת מצופה שיבין ויתחשב בך, במיחוד לאור האישורים הרפואיים שצירפת.
הייתי ממליץ לנסות שוב לפנות בכתב להנהלת מכון הכושר ולהציג בפניהם מכתב מהרופא שממוען להם ומסביר שאסור לך להתאמן.
אם זה לא יעזור והם יעמדו בסירובם, מומלץ שתפני לייעוץ משפטי לצורך בחינת ההסכם ודרכי פעולה משפטית .
בהצלחה, והכי חשוב תרגישי טוב ,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר