פניתי לחברת אייבורי כאשר כרטיס המסך שלי התקלקל. החברה שלחה את הכרטיס לתיקון ולאחר שחזר מתיקון גיליתי שקיבלתי לא את הכרטיס ששלחתי אלא כרטיס מדגם אחר. בנוסף לכך כאשר הגעתי הבית לבדוק את הכרטיס גיליתי כי הוא אינו תקין. יום למחרת חזרתי שוב לחברה והכרטיס שוב נשלח לתיקון. לאחר שהכרטיס חזר מהתיקון נאמר לי כי החברה אינה מוכנה להחליף לי את הכרטיס והאשימה אותי בכך שגרמתי נזק פיסי לכרטיס. חשוב לי לציין שכאשר מסרתי את הכרטיס לתיקון קיבלתי קבלה עליה מצויין כי הכרטיס שנשלח לתיקון ללא נזק פיסי מכאן ניתן להסיק שאיני גרמתי לנזק וכי הוא נוצר במהלך התיקון.
האם ניתן לעשות עם זה משהוא מבחינה משפטית? תודה מראש
שלום סרגיי
לאור הכתוב נראה כי קיימות לך זכויות בעניין.העובדה כי הוחזר לך כרטיס שונה מהכרטיס שמסרת לתיקון בעייתית, כמו כן, במידה ואכן קיים אישור בידך כי הכרטיס הוכנס ללא פגם אל מעבדת החברה, אזי לא נראה כי טענת החברה תקפה. המלצתי כי תפנה בכתב אל החברה, הצג את דבריך האמורים,ודרוש את זכויותיך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר