שלום רב,
הנני בעלת 2 קווים בחברת "פלאפון". קו אחד בשימוש שלי והקו הנוסף, שלא היה שימוש בו, נתתי לחמתי. לפני כמה ימים, חמתי, על דעת עצמה, הלכה לחברת "סלקום"הם הציעו לה עסקה, שכללה טרייד אין וניוד מספרים ולאחר הסכמתה, עשו את הדבר. הקו שלי בחברת "פלאפון" בוטל ללא הסכמתי וללא ידיעתי. הדבר נודע לי במקרה, כאשר חמתי סיפרה על כך, בדרך אגב, לבעלי. כאשר התקשרתי לחברת "פלאפון", נאמר לי שהם לא בודקים את זהות מבטל הקו כאשר מגיעה בקשה כמו במקרה שלי, אלא האחריות היא על חברת "סלקום". ברצוני לדעת מה אני יכולה לעשות במקרה זה? המקרה נראה לי הזוי ביותר והמהלך שבוצע ע"י 2 החברות נראה לי לא חוקי. אודה לדעתך בהקדם, שכן הדבר אירע עוד ב- 27.12
שלום רב
בהחלט חוצפה.
העובדה שסלקום לא בדקה את זהות בעלת הקו בעייתית ביותר. כמו כן, העובדה שחברת פלאפון לא בדקה מטעם מי נדרש ניוד מספר בעייתית לכשעצמה.
המלצתי הינה כי תפני במכתב אל שתי החברות האמורות ודרשי פיצויים בגין השתלשלות העניינים הבעייתית. אציין כי נראה שהאחריות נוטה לכיוונה של חברת סלקום.
במידה ותגובתן של החברות אינה לתשומת ליבך, ביכולתך לפנות לייעוץ משפטי לבחינת זכויותיך.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר