אני בהליכי גירושין, הייתה לי עו"ד שדרשה ממני 10,000 עבור תיק הגירושין בלבד. לאחר מכן הציבה לי שהיא תחייב אותי עבור כל שיחת טלפון 500ש"ח, עבור כל פגישה, לא החתימה אותי על הסכם שחר-טרחה. באמצע התהליך שינתה סכומים שסגרנו בהתחלה, לא הסכימה להמשיך לעבוד אלא אם כל אתחייב שכל שיחה ומפגש יהיה כרוך בתשלום. אלו דברים שלא סוכמו מההתחלה. נפסקה התקשורת בנינו. לאחר מכן פניתי למשרד עו"ד לשאול אם זה אתי שעו"ד עושה דבר כזה, ראשית לא החתימה אותי על שכר טרחה, שנית שינתה את הסכום שקבענו בע"פ. והפסיקה לתת את שירותה. חוץ מזה, שלא עשתה דבר מתחילת התיק. אח"כ התברר לי שהיא עו"ד שמתעסקת עם נזיקין, ואין לה שמץ בענייניי גירושין. ועשתה לי רק נזק שלא נעשה דבר בתיק במשך 9 חודש. לאחר שפניתי לועדת אתיקה, היא תבעה אותי בתביעות קטנות לסכום של 20,000 למרות שנסגר בנינו 10,000 ויש לי דף שהיא בעצמה רשמה זאת. אם יש טעם שאני אתבע אותה תביעה שכנגד?? הרי שמי שהייה אמור לתבוע זו אני.
שלום סיון
צר לי לשמוע על השתלשלות העניינים.
לאור הכתוב נראה כי התנהלותה של עוה"ד בעייתית הן ברמה האתית והן ברמה המעשית
המלצתי הינה כי תפני אל ועדת האתיקה של לשכת עורכי הדין במטרה לברר את העניין.
באשר לתביעה שכנגד, ביכולתך אכן לבקש זאת מבית המשפט.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר