שלום עו"ד נבו
ראשית אני מאוד מודה לך על התיחסותך החשובה לי.
אתה בטח מבין מדבריי שיש בליבי טינה על אכזריותו של השכן מתחתיי( לפני מס' חודשים רצינו לבנות ממ"ד ע"י סגירת מרפסת כדי שילדיי יהיו מוגנים ( כמובן שפעלנו ע"פ החוק בהקשר לכל ההליך הבירוקטי לבניית ממ"ד ואכן העירייה אישרה לנו זאת מידית , אך בשל רוע לבו של השכןנים ( יחסנו היו יפים ומכובדים ללא שום סיכסוך) הוא ועוד 3 שכנים פנו למפקחת על הבנייה ומנעו זאת מאיתנו כדי שלא יהיה להם רעש מהבנייה- הדבר קרע אותנו והכאיב לנו מאוד - כיוון שאין סיבה מוצדקת לכך כלל ,אלא פשוט רוע לב!!, אנו אנשים שומרי חוק ( שני ילדיי חיילים) והשלישי בדרך לצבא ולכן החלטנו שאנו חיים ע"פ חוק ולא ע"פ הרגש ( היינו כ"כ מתחשבים וטובי לב כלפי שכננו במשך 12 שנה שאנו גרים כאן( חיפה ליד הטכניון) לכן שאלתי אליך במיקרה שאכן אפתח את הרדיו ב7:00 בבוקר ( רק בשעות המותרות ע"פ חוק ) בעוצמה שבטוח מרעישה לו למטה , האם יש ביכולתו למנוע זאת ממני ע"י המשטרה או המערכת המשפטית???
תשובתך חשובה לנו מאוד, אנא הבן את כאבינו
תודה מקרב לב
אורנית
בהמשך לתגובהה של עו"ד נבו , ובהתאם למה שכתבת, ניתן להבין לליבך, יחד עם זאת הפעלת מוסיקה חזקה רק תעכיר את היחסים . מבלי להיכנס לסוגיה האם השכנים צדקו או לא בהתנגדותם- וכנראה שלא צדקו הן מהפן החוקי והן מהפן האנושי.
עצתי לכם היא לנסות ולהשלים עם השכנים כי משפחה ושכנים לא בוחרים :) , ומה תרוויחו אם תעשו להם דווקא והם יעשו לכם בחזרה ?,
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
ראשית תודה לך עו"ד שחר על התיחסותך החשובה.
האמן לי , הם " שפכו את דמנו" על לא עוול בכפנו( היחסים עד כה היו יחסי כבוד ללא כל בעיה - אנו אנשים נוחים וטובי לב!! חלילה אם תפרוץ מלחמה אצטרך לרדת עם מישפחתי 60 מדרגות למיקלט ולסכן את משפחתי בכך!!! רק בשל רוע לב לא מובן -אשר החדיר בהם ביטחון כי עשו זאת ביחד עם עוד 3 דיירים בבניין .
האם אנשים כאלה ראויים ליחס "משלים"???!!!
האם לדעתך כאדם נאור ולא כעו"ד מגיע להם לישון שינה ערבה??!!!
שלום אורנית,
עו"ד הוא גם בן אדם וגם יכול להיות נאור :), וכאדם אומר זאת : את צודקת וגם אני מתעצבן לפעמים , את יכולה לשאול את חברתי להנהלת הפורום, עו"ד עדית , כמה פעמים אני מתעצבן, אך חשוב להתמתן לשים בצד את הכעס והטינה ולנסות ליישב כמה שיותר מהר סיכסוך , כי הרי לא את ולא השכנים יעזבו מחר את הבית , זו דעתי כ"אדם" וכעו"ד ואין סתירה גם עו"ד הנו אדם (ברוב המקרים :)
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר