לפני חודש נפטר בעלי ואני הלכתי לחברת פלאפון במקום מגורי על מנת להעביר את הוראת הקבע מכרטיס האשראי שלו שבוטל לכרטיס שלי והבחור בדלפק אמר לי שלפי תעודת הזהות יש כנגדי ח.פ. הליך משפטי על סכום של 24,000 שקלים ושיש בבעלותי חברת הסעות
אמרתי להם שמעולם לא היתה לי חברת הסעות ואני באתי כדי להסדיר את התשלום של הפלאפונים של משפחתי , לא עזר לי וחברת פלאפון לא רוצים לקבל את כרטיס האשראי שלי , פשוט אין אם מי לדבר שלחתי להם אפילו את תעודת הפטירה וזה לא עוזר , מה אני עושה למי אני פונה?
ערב טוב,
ראשית אני משתתפת בצערך על אובדנך ומאחלת לך שלא תדעי עוד צער.
לגופו של עניין נשמע לי כל הסיפור מוזר ותמוה. ניכר שיש כאן טעות בזיהוי.
ממליצה לפנות בכתב אל שירות הלקוחות ופניות הציבור של החברה ולתאר את שאירע, לצרף תעודת פטירה ולבקש יצירת קשר להסדרת התשלום.
שלחי בדואר רשום עם אישור מסירה.
מקווה שהטעות תצא לאור והעניין יסתדר בהקדם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אני רוצה לידע אותך שהענין סודר .הבוקר התקשרתי לרשם החברות והם אמרו לי שחברת פלאפון השמיטה את הסיפרה האחרונה של ח.פ. של אותה חברת הסעות ולכן יצא שזה נירשם על תעודת הזהות שלי
לאחר שקיבלתי את המספר המלא של אותה חברה נגשתי לחברת פלאפון והם הבינו שהם טעו אבל כל ההליך הזה לקח 3 וחצי שעות ששהיתי בחברת פלאפון עד שהענין סודר דרך עו"ד של פלאפון ובמחשב.
לי לא היה שום חוב בחברת פלאפון .
בכל אופן אני מודה לך מאוד.
היי חזקה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר