שלום
ברצוני לדעת האם אוכל לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות בית ספר שהבטיח לימודים ברמה מקצועית גבוהה ושעות לימוד ,כשנה וחצי ולא עמד בהתחייבות לא סיפק את הקורסים ושעות הלימוד לפני המבחן אני נאלצתי ללמד בע"פ את התשובות כי המבחן אמרקאי בכדי לעבור, המורים היו מתחת לכל ביקורת, בית הספר ביטל שיעורים כרצנו כ 15 בנות פרשו ולא קיבלו החזר כספי אני נשארתי בתקווה שמשהו ישתנה אבל כיום למרות שיש לי תעודה רק של משרד התמ"ת אין לי את הבטחון לטפל בלקוחות מחשש שיעשה להם נזק בגלל חוסר ידע בגלל הנסיבות
אני ביטלתי להם 3 שיקים אחרונים עס 3600 שח מתוך שכר"ל של 13000 ואני וחברה רוצים להגיש תביעה על הטעייה ובזבוז זמן משום שאם אני רוצה לעסוק במקצוע זה נאלץ ללמוד בבית ספר אחר האם בגלל ביטול השיקים בית המשפט ידחה את בקשתי אני רוצה לתבוע את כל שכר הלימוד בחזרה בכדי ללמוד במקום אחר
וכן האם כדאי להגיש תביעה כל אחת לחוד או תביעה משותפת גם חברתי לא קיבלה תעודות והיא שילמה את כל הסכום
תודה
שלום מירב
במידה ואכן הובטח לכן במעמד ההסכם קריטריונים ברורים אשר בית הספר לא עמד בהן, ביכולתך אכן להגיש תביעה בבית המשפט לביטול הסכם, ניתן לתבוע בשיתוף עם חברתך.
אציין כי טענה בעלת סיכויי זכייה גבוהים הינה כזו המגובה באסמכתאות.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר