שלום רב,
מקווה שהינני שואלת בפורום הנכון.
בזמן האחרון יש תופעה מיוחדת שאני מקבלת דואר פתוח!
בעיקר-תלושי משכורת/מכתבים מהעבודה כולם פשוט מגיעים פתוחים!!
יש לציין שהדואר לא מגיע ישירות לביתי אלא מגיע לתיבות דואר (אני גרה במושב)
דיברנו עם האדם האחראי על החלוקה-אך לא עזר!
פניתי לממונה מעליו הוא אמר שיטפל אך התופעה ממשיכה לחזור על עצמה אני לא יודעת מה לעשות???
איך עוד אני יכולה למנוע את זה?
חשבתי פשוט לתבוע את הדואר וזהו עד כמה שידוע לי זו עבירה על החוק לפתוח מכתבים אישיים.. לא?!
בנוסף, פעמים רבות מגיעות לתיבת הדואר שלי מכתבים של תושבים אחרים ואנחנו הולכים ומוסרים להם אותם ביד, אני מתארת לעצמי שמכתבים שלי יכולים להגיע אף הם למען אחר ולא כולם מוסריים כמוני ולא פותחים מכתבים לא להם...
מה אני יכולה לעשות??
אודה לתשובה!!
נ.ב.
קיים סכסוך משפחתי כלשהוא ואני חושבת שהאחראי על חלוקת הדואר מעביר בכוונה את המכתבים שלי למישהו אחר מהמשפחה-אולי קיבל כסף בעבור זה, ואז זה ממש פלילי! איך אוכל לוודא ולהוכיח זאת??
שוב תודה רבה!
שלום בתי,
אכן מדובר בעבירה חמורה, עליך להגיש תלונה במשטרה אך מאחר וסביר להניח שהם יסגרו את התיק מבלי לעשות כלום , הייתי ממליץ לך עצה פרקטית יותר , לכתוב מכתב לחברת הדואר ובו לספר את מה שכתבת כאן ואז אם הם לא יפעלו תוכלי להגיש תביעה כנגדם , האם יכול להיות שמישהו מוציא את זה מהתיבה עצמה ?, או שמדובר בתיבה "כספת" שלא ניתן להוציא ממנה ?.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
לקחתי את עצתך וכבר שלחתי לדואר מכתב חריף!
לשאלתך-זה מרכז חלוקת דואר כזה..
לכל אחד יש מפתח ורק כך התיבה נפתחת.
באם תגובתם תהיה שהעניין יטופל ותו לא, ואני מרגישה שאני רוצה פיצוי על כך בכ"ז נתונים מאוד מאוד אישיים שלי נפלו לידיים לא נכונות. הם יפצו במשהו או שפיצוי זה רק אם תוגש תביעה?
ואם כן-דרך מי להגיש תביעה כזאת? אפשר בכלל להוכיח דבר כזה??
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר