נרשמתי למכללה ושילמתי דמי רישום בס"כ 200 ש"ח בערך שבוע לפני שנפתח הקורס אמרו לי שאין לי מקום בקורס מכיוון שמישהי תפסה את מקומי כי עוד לא שילמתי את שכר הלימוד כאשר בררתי אם אקבל את דמי הרישום נמסר לי שכן אך אתמול דברה איתי משהי אחרת מהמיכללה ומסרה לי שהיא האחראית ואין היא יודעת מי נתן לי תשובה שגוייה זו, ומה פתאום החזר עבור דמי הרישום. אין דבר כזה. אין לי הקלטה של הבן אדם שאמר את זה אך האם יש דרך אכן לקבל את התשלום והאם זה בכלל חוקי מבחינתם לעשות דבר כזה ?
בוקר טוב,
מהנסיבות שתארת בפנייתך ניכר שיש לך עילה לדרישתך לקבל החזר דמי הרישום או לכל הפחות חלק מהם.
מאחר והסיבה שלא נרשמת נעוצה בעובדה שהמכללה לא יכלה ליתן לך את השירות שהיא מציעה.
עליך לבחון את תנאי ההתקשרות עם המכללה מה התנאים לביטול הרשמה ובאילו תנאים אם בכלל ניתן לקבל אותם חזרה.
העובדה שנציגה מסרה לך תשובה שבניסבות שנוצרו הינך זכאית להחזר עשויה לחזק את טענתך.
ממליצה לפנות בכתב ולדרוש את ההחזר בד בבד מומלץ לפנות בתלונה אל המועצה הישראלית לצרכנות.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר