(לפני שבוע התקשרתי לנציג של סלקום כדי למצוא איזה שהיא התחשבות מצדם כלפיי כאשר נהרס לי המכשיר ובאתי לתקן אותו שבוע לאחר שנגמר לי הביטוח. )
לכן היתקשרתי לנציג ע' של חברת סלקום כדי למצוא מענה, לאחר וויכוח ארוך עימו הוא נתן לי הטבה של עד חמישים אחוזי השתתפות במחיר עלות תיקון, שלא הצליחה עדיין לספק אותי ולכן אני אמרתי שאני רוצה לדבר עם המנהל, וזה עדיין לא מרצה אותי .ע' אמר לי שהמנהל של האגף הטכני יחזור אלי מחר .
למחרת התקשר אלי בחור י' והציג עצמו בפני בתור המנהל של האגף הטכני, לאחר וויכוח ערוך איתו הוא אמר לי שהוא אינו יכול לעזור לי יותר מהחמישים אחוז השתתפות התיקון .
מחוסר ברירה הלכתי בכל זאת לתקן את הפל' בחברה.
כשהגעתי אל הנציג בחברה נאמר לי לתדהמתי שלא מגיעה לי ההטבה הזאת ואף אחד לא נתן לי אותה. לאחר בירור שבו הנציג התקשר לי' ושאל אותו אם זה נכון, י' לא אישר בפניו וכמו כן התברר לי שי' הוא אינו כלל מנהל התמיכה הטכני אלא נציג רגיל.
כמו כן לתדהמתי השניה התברר לי שהנציג ע' רשם אותי ללא אישורי לביטוח על הפאלפון לאחר שהוא שאל אותי ואני כלל לא הסכמתי .
אני מבקש יעוץ מאחר ואני לא יודע מה לעשות אני איני הגשתי תביעות ואין לי מושג גם איך.
א) מאוד נפגעתי כאשר גיליתי שלא באמת היה לי כל מענה ושום מנהל לא דיבר איתי אלא רומתי על ידי התחזות מגעילה ונווזית ופחדנים ע"י נציגים שלא יודעים לדבר בשמם אלא מתחזים
ב) הידיעה שאם לא הייתי מברר טיפה יותר לעומק, הייתי מחויב על ביטוח ללא ידיעתי והסכמתי, כאשר אני אמרתי לאותו נציג בצורה ברורה ומפורשת שאיני רוצה לעשות ביטוח, וגם הסברתי לו שהביטוח עצמו עולה לי יותר מהמכשיר. והוא בכל זאת עשה זאת ללא האישור שלי .
בוקר טוב,
ממליצה לפנות בכתב אל שירות הלקוחות של החברה ולתאר את השתלשלות העניינים ולהדגיש את ההבטחה שניתה בדבר השתתפותם בחמישים אחוז מעלות התיקון וחמור מכך מהעובדה שניסו לחייב אותך בשירות שכלל לא רצית. תאר את האכזבה ועוגמת הנפש שנגרמה לך ודרוש פיצוי.
ממליצה לפנות בתלונה גם אל המועצה הישראלית לצרכנות אשר תסייע לך בתלונתך אל החברה.
ניתן לרכוש שעת ייעוץ מעו"ד טרם שליחת המכתב לחברה.
ככל שהחברה תעמוד בסירובה יש לשקול פניה להליך משפטי.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר