קניתי לפני שנה מכונה להסרת שיער. במהלך השנה התברר לי שהספק לא מספק שירות למכונה. אין מענה מקצועי לשאלות. ובכלל גיליתי התנהלות קיקיונית. כך שיוצא שאני לא מפיק את מירב הטיפולים שהמכונה מסוגלת לתת מכיוון שאין הכוונה מקצועית כמו שצריך. פניתי לחברה בחו"ל - והם זורקים אותי בחזרה לספק בארץ מכיוון שיש להם חוזה מולו. אבל אני הצרכן, ושילמתי הרבה כסף, ואין עם מי לדבר. ביקשתי מהספק לקחת את המכונה ולהחזיר לי את כספי, והוא מסרב מכיוון שעברה שנה וחודש. צריך להבין - שגם לקח לי זמן להבין שמהחברה הזו לא אראה שרות. אחרי שראיתי במהלך השנה שכל פנייה שפניתי לא נענתה. ואז הבנתי בצורה יותר טובה כי נפלתי על חברה קיקיונית שאינה מקצועית. בשורה התחתונה, אין קול ואין עונה. ואני כצרכן שצריך לתת שירות בצורה תקינה ללקוח לא יכול. ואני די תקוע. מה עושים מבחינה משפטית? אני מעוניין להחזיר את המכשיר ולקבל את כל כספי בחזרה אפילו שרכשתי לפני שנה וחודש. אני מפסיד כספים מהיעדר השירות. גם אם אתבע על נזקים - הנציגות בארץ לא הולכת להשתנות ואני בעל כורחי אמשיך להיות קשור למשווק הזה גם בעתיד. השאלה שלי - האם במקרה דנן קיימות עילות משפטיות לביטול העיסקה והחזר כספים? אני בפירוש לא מעוניין להישאר עם החברה הזו. האם החוק מגן עלי בסוג מקרה שכזה?
שלום אלונה
מהבנתי את הכתוב נראה כי החברה לא פעלה בהתאם להסכם שנחתם בין הצדדים אשר קובע כי חלה אחריות בנוגע לכל בעיה המתעוררת באשר למכשיר, משכך ביכולתך לפנות לבית המשפט ולבקש ביטול חוזה עקב אי עמידה בתנאיו.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר