אל: הפורום לתביעות קטנות
לכבוד: עו"ד עידית פוליבודה, עו"ד נבו למפל, ועו"ד שחר שוורץ
הנידון: ביטול החלטת התניידות לחברת פלאפון.
שלום לכם, תודה מראש על נכונות, להלן השתלשלות האירועים:
1. קיבלתי החלטה לעבור מחברת סלקום לחברת פלאפון עקב מסלול מתאים בשבילי לסטודנטים.
2. ביום חמישי האחרון בשעה 22:00 חתמתי על הטפסים הנדרשים וקיבלתי את הטלפון הסלולרי החדש תוך כוונה שלמחרת יתבצע הניוד.
3. ביום שישי למחרת בשעה 8:15 התקשר אליי נציג סלקום ( שאני מכיר וסומך עליו) וציין בפניי את העובדה שביצוע הניוד היום יגרור קנס התנתקות גבוה פי 3 מאשר אם אבצע את הניוד בעוד שבועיים ולאחר ה-1/2/11. הנציג המליץ לי לדחות את ההתניידות עד לכניסת החוק החדש למנויים ותיקים. אציין שידעתי שנכנס חוק שמנמיך את קנסות היציאה אך חשבתי שהוא גורף לכל קהל הלקוחות.
4. הניסיונות לתפוס את הנציגה שהחתימה אותי אמש לא צלחו ויצרתי קשר עם נציגת שירות הלקוחות בשירות המכירות של החברה והסברתי לה שאני מעוניין לדחות את ההתניידות בשבועיים. הנציגה (רשמתי את שמה ואת שעת השיחה) ציינה שעליי לפנות לנציג סלקום ושאבקש ממנו שלא יאשר את הבקשה שהועברה מחברת פלאפון.
5. יצרתי קשר פעם נוספת עם הנציג של סלקום בסביבות השעה 10:15 שאמר לי מפורשות שפלאפון מטעה אותי ושאסור לו לעשות כן ושנותרה לי שעה לבצע את דחיית ההתניידות ושהוא אינו יכול לעזור לי.
6. יצרתי קשר פעם נוספת עם שירות הלקוחות של פלאפון ולאחר המתנה מרגיזה ענו לי בסביבות 10:45. נציגת השירות טענה כעת שמבחינה טכנית אין באפשרותה לבצע ביטול של הניוד ואז ביקשתי שתיתן לי לדבר עם מנהל משמרת ולאחר המתנה של מספר שניות למנהל ענתה לי שוב אותה נציגה ואמרה שהמנהל עסוק ויכול לחזור אליי רק כעבור שעתיים ושזה לא ישנה דבר כי הניוד כבר עתיד להתבצע, ברגע זה היא פשוט ניתקה!
7. שני ניסיונות נוספים לתפוס נציג שירות זכו לאותו היחס: מספר דקות של המתנה ולאחר מכן הטריק המלוכלך: הנציגה עונה:" שלום מדברת קטיה במה אוכל לעזור? עניתי לה והיא בתגובה:"הלו, הלו ,אני לא שומעת, הלו...ונותקה שיחה...
8. בשעה 11:14 לא הייתה קליטה במכשיר הישן מסלקום מפני שההתניידות בוצעה בפועל ובו זמנית קיבלתי הודעה מחברת פלאפון "שמחים על הצטרפותך לחברתנו...".
מה עליי לעשות ומה אומר החוק בנוגע לביטול ההתניידות תוך 3 שעות כפי שציין נציג סלקום? והאם התנהלות מוקד שירות הלקוחות של חברת פלאפון היה תקין וחוקי?
תודה מראש, ושבוע טוב
נעם מסד
שלום נועם.
בהחלט התנהלות מטרידה.
אציין תחילה כי ביצוע תהליך הניוד עורך ככלל בין 3,4 שעות. לפיכך ולאור לכתוב נראה כי העובדה שלא זכית לכל מענה מחברת פלאפון בתקופת הזמן האמורה בעייתית. נראה, בהתאם לכתוב, כי התנהלותם של נציגי פלאפון נגועה בחוסר תום לב, בפרט ניתוקן של השיחות עימך.
המלצתי הינה כי תפנה אל חברת פלאפון בכתב, פרט את השתלשלות המקרה ודרוש פיצוי בעבור האמור.במידה ותגובתה אינה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות אל בית המשפט.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר