אני יודע שמחיר אשר נקוב על מוצר מחייב את המוכר. רציתי לדעת האם חוק זה חל גם על אתרי מכירות באינטרנט? אני מקבל מיילים בדבר מבצעים על מוצרים לכתובת המייל שלי ראיתי מוצר עליו נקוב מחיר כשרציתי לברר פרטים אודותיו הקישור הפנה אותי למוצר אחר. בדקתי את פרטי המוצר באתר אחר ואני מעוניין לרכוש אותו האם המחיר הנקוב הוא זה שמחייב? תודה מראש
שלום נתי,
מחיר שנקוב על מוצר נכון ומחייב הן כאשר מדובר בחנות והן כאשר מדובר במוצר אשר מתפרסם באינטרנט,
הייתי מציע לך לכתוב מכתב להנהלת האתר / החנות ולפעול בהתאם לתגובה אותה תקבל,
בהצלחה,
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
לפני כעשר דקות התקשרתי לאתר המכירות שם אמר לי הנציג שהמכירה הסתיימה ואזל המלאי ולא היה מוכן לנדב לי שום מידע כששאלתי כמה אנשים קנו נאמר לי שבערך 30 ולא היה מוכן לומר לי באיזה מחיר וממש היה נשמע נחרץ. לציין שלא היה כתוב בהצעה שהמלאי מוגבל אלא השקה בלעדית. האם לפי דיני חוזים הם יכולים להגביל את הקנייה במיוחד שלא היה ניתן להיכנס לדף הפרטים של המוצר ולא היה ניתן לדעת שהמלאי מוגבל והאם יש עילת תביעה? שוב תודה רבה מראש
שלום נתי,
מותר להגביל את המלאי , אך על החברה לציין מראש שהמלאי מוגבל, כמו כן חובה לפרסם מחיר ,
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר