שלום ,
בתי התאמנה במרכז הטניס לישראל במשך 6 שנים.
התשלום החודשי עבור החוג הינו כ- 1200 ש"ח.
בהסכם עם הארגון הנני חתומה על תנאי ביטול. לפיהם השנה מחולקת ל4 רביעונים כאשר אני חייבת להודיע על ביטול עד 15 לחודש הקודם לתחילת הרבעון.
אנחנו לא תכננו לבטל. הילדה הייתה בקבוצה תחרותית , התאמנה כל יום והיינו די מרוצים.
בתחילת דצמבר הילדה התקשרה אלי בבכי ובהיסטריה ( היא הייתה במרכז הטניס ואנ בעבודה ) וביקשה לקחת אותה מהר כי 5 ילדים אחרים מהקבוצה הרביצו לה , זרקו את דבריה האישיים לשירותים , צחקו אליה והשפילו בדרכים אחרות.
כאשר הגעתי למרכז , התברר , כי המאמן האישי של הבת שלי היה עד לכל המתרחש ולא עשה דבר בנידון. לשאלתי מדוע לא התערב , אמר , שאין זה עניינו להתערב במידה והמקרה התרחש לא בזמן האמון עצמו.
הילדה קיבלה את הארוע מאוד קשה , היא לא מוכנה לבוא יותר לשיעורים , לא רוצה לראות לא את הילדים ( אשר המשיכו להטריד אותה בטלפון ובפייסבוק ) ולא את המאמן.
כתבתי מכתב זוהם למנהלת המרכז בו דרשתי שיפסיקו להטריד את בתי ויתנו הסברים מדוע מקרי אלימות מסוג זה מתרחשים בשטחו של המרכז.
מאותו יום לא חזרנו לחוג , ילד נוסף התחיל להתאמן בקבוצה שלה במקומה ואני ביקשתי שיפסיקו את התשלומים.
בתגובה נמסר לי , כי למרות שהפסקתי את החוג בתחילת דצמבר , עליי לשלם עד סוף בפרואר ( רבעון שני: דצמבר - פברואר ). טענתי , כי לא תכננו לעזוב , והדבר קרה כתוצאה מהתעללות בילדה שהתרחשה בשטחו של המרכז. במרכז לא הסכימו לטענותיי. ממשיכים לגבות את הכסף עד סוף התקופה בטענה שבמקרה והבת שלי תחליט לחזור לחוג - ישמש התשלום כזיכוי.
הבת שלי אינה מתכוונת לחזור לחוג ואני כולי זועמת: גם לגרום נזק פסיכולוגי חזק כ"כ לילדה ( אני מתכוונת לקחת אותה לפסיכולוג , כי היא עדיין מושפעת מהמקרה הנ"ל ) וגם לחייב אותי בסכומים גבוהים כל-כך ( כ - 1200 לחודש ) על 3 חודשים , שהיא לא מתאמנת.
מה אפשר לעשות?
תודה מראש
אינה
שלום רב,
ראשית קראתי בעצב את אירוע ההתעללות שחוותה ביתך ואני מאחלת לה להתגבר במהרה על החוויה הטראומטית.
לדעתי עליך לנהל מו"מ מול הנהלת החוג ולקבל החזר כספי וביטול התשלומים העתידיים. בנסיבות שתארת אין הצדקה להמשך חיובך בתשלום בפרט שהמקום נתפס ומאויש. הנסיבות שתארת מצדיקות לפנים משורת הדין.
ככל שיעמדו בסירובם ניתן לשקול פניה להליך משפטי.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר