לפני כחצי שנה הבן שלי איבד את המכשיר הסלולרי שלו, הודענו לחברה, הקו נותק. לאחר זמן מה דיברתי עם נציגה מהחברה ונמסר לי כי לא יהיו חיובים בגין הקו הזה (יש לי מס' פניה ותקציר שיחה). באותו זמן הפסקתי לקבל חשבוניות בדואר וכתוצאה מכך לא היה לי פירוט תשלומים חודשי. ב-06.12 הגענו אני ובעלי לנקודת שרות בעניין אחר והתברר לי שאנחנו עדיין משלמים כ-150 שח לחודש על אותו קו ש"נותק". נאמר לנו שהטעות היא שלנו, שהינו צריכים לבדוק את החשבון ולא מגיע לנו החזר. למחרת התקשרתי לאורנג' וביקשתי לשלוח את כל החשבוניות החסרות בפקס. במשך שבוע כל יום התקשרתי לחברה, כל יום הבטיחו לשלוח ולא שלחו כלום. לבסוף נאמר לי שלא ניתן לשלוח בפקס כמות כל כך גדולה- רק בדואר. הבטיחו בדואר רגיל - לא הגיע כלום. מסתבר ששלחו בדואר רשום. אספתי את המעטפה וכשפתחתי אותה, להפתעתי גיליתי שבתוך המעטפה רק חשבונית אחת שלי, כל השאר של מישהו אחר. האם יש מקום לתביעה ומאיזה סוג?
שלום הלנה.
המלצתי הינה כי תשלחי מכתב אל החברה, פרטי את השתלשלות העניינים ודרשי פיצוי ריאלי.
במידה ותגובתה של החברה אינה לשביעות רצונך, המלצתי הינה כי תפני אל בית משפט לתביעות קטנות להוכחת טענותיך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר