עו"ד פ. שטיפלה בתיק הגירושין שלי, לא החתימה אותי על הסכם שכ"ט. סיכמה איתי על 10,000 ש"ח לאחר כמה חודשיים הפסיקה את הטיפול בתיק-אם לא אתחייב שכל פגישה ושיחת טל תחייב אותי ב 1500 ש"ח. אני לא הסכמתי. רציתי שתמשיך בטיפול התיק בתנאים שסגרנו מראש. בינתיים לקחתי שירות מעו"ד אחרת ושילמתי לה גם 10 אש"ח.כעת עו"ד פ. (הראשונה )תבעה אותי כעת על 20,000 ש"ח (פי 2 ממה שסוכם). הייתי בדיון. וכעת נשלח לי הביתה מכתב שאצטרך להשלים לה עד 9000 ש"ח כמעט את כל הסכום (סכום שסוכם הינו 10,000)!! יש טעם לערער? הרי שהיא מצידה רצתה להפסיק את הייצוג בתיק שלי ושינתה את ההסכם. גם שנעשה לי עוול מהטיפול שלה- שלא עשתה דבר...
מה הפרוצדורה לערעור? מה הסיכוי? האם כדאי?
שלום סיון ,
האם יכול להיות שהצגת שאלה זו גם בפורום לדיני משפחה?,
למיטב זכרוני כן ועל כן עליך לדבוק בתשובה שקיבלת שם .
לגבי ייעוץ נוסף , עליך לפנות לעו"ד שישקול האם יש מקום לתביעה כנגד אותה עו"ד , האם הית בדיון לבד או עם העו"ד "החדש" שייצג אותך ?
לגבי כדאיות הערעור , הרי שהחומר לא הוצג בפני במלואו ועל כן לא ניתן להציע לך לגבי ערעור , תזכור רק שמדובר בעו"ד שיש לה ניסיון משפטי ועל כן אולי כדאי שתשקול שעו"ד "יתנהל" מולה ולא אתה בעצמך
בהצלחה,
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר