שלום רב,
ב-7/2010 ביקשתי להתנתק מחברת הוט תואמו לי 3 פעמים טכנאי הייתי בבית הטכנאי לא הגיע וחברת הוט המשיכה לגבות למרות בקשות חוזרות ונשנות על ביטול מאחר ולא נעשה כן בצר לי ביטלתי את הוראת הקבע, השבוע להפתעתי ללא הודעה לא בכתב ולא בע"פ מחברת הוט קיבלתי מכתב מעו"ד מטעמם על חוב לחברת הוט, עלי לעדכן כי ביקשתי פיצוי מחברת הוט על הפסד ימי עבודה ועוגמת נפש שנגרמה לי ועד היום לא קיבלתי תשובה אלא מכתב מעו\,ד על איומים והפחדות שזה בהוצאה לפועל.
פניתי דחוף למועצה הישראלית שיעזרו לי ויתמכו בי וייעצו לי מה לעשות ואין תגובה מהן.
אודה על עזרתכם הדחופה מה עלי לעשות בנדון
בתודה ובברכה,
שמחה
שלום שמחה,
ברצוננו לבדוק לעומק את תלונתך ולדאוג שנציג יחזור אליך. לשם כך, אנא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, מספר פניה (8575531), פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.
בברכה,
HOT פניות הציבור
שלום
אומנם דרך האתר ניסית לעזור לי וכשפניתי אליכם בתגובה לבקשתכם אתם לא מגיבים ומתעלמים לא סתם אנשים שונאים את החברה שלכם.
מחכה לראות מהי עזרתכם
שלום רב,
טרם קיבלתי תשובה למכתבי, אני מקבלת טלפונים עם הפחדות ואיומים, עלי לציין שאני לפני ניתוח מסוכן ומסובך ביותר והטלפונים וההפחדות והאיומים שאני מקבלת מקשים עלי עד מאוד לעבור את התקופה הקשה הזו.
אודה לכם אם תעזרו לי בייעוץ והכוונה בנושא
תודה
שמחה
שלום רב,
הנני לציין שמאז שהוט רשמו בפורום שהם "מוכנים" לעזור כביכול, אני כותבת להם ומזכירה להם ליצור איתי קשר ואין מענה, אני רק לא יודעת איך הבעייה תיפתר, אני עם בעיות רפואיות, והנושא הזה מעיק עלי במיוחד,אני מאוד מקווה שהנושא לא הועבר להוצל"פ, האבסורד הוא שהוט חייבים לי עבור הפסד ימי עבודה וטרטור עד שהכבלים נותקו ובלי שום התראה ו/או ידיעה מעבירים לעו"ד, לא סתם יש המון תלונות נגד הוט בגלל ההתנהלות והבטות שוואה.
אני מבקשת את עזרתכם בנושא
תודה
שמחה
שלום רב,
לאור התדרדרות נמצב והעובדה שפניותיך אינן נענות ממליצה בחום לפנות לעו"ד לקבלת ייצוג וסיוע משפטי ולו בכדי להסיר דאגה מליבך.
לחילופין באפרותך להגיש תלונה במועצה הישראלית לצרכנות.
מאחלת לך בריאות ושלווה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
שלום שמחה וסליחה על הדיחוי בתשובה ,
בשום מקרה אסור לחברה ובוודאי שאסור לעו"ד לאיים עליך , כמו כן אינך צריך לפחוד , יחד אם זאת אסור לבטל התחייבות .
הייתי ממליץ לך לכתוב להם מכתב המתאר את השתלשלות האירועים , ולחכות לתגובה בכתב מהם, ואז להחליט אם יש מקום לתביעה כנגדם.
לגבי הוצאה לפועל, עליך לפנות לעו"ד שייתן לך ייעוץ , כמו כן אתה יכול לעלות את שאלתך בפורום הוצאה לפועל
רצוי לא לחכות ולפעול באופן מיידי כדי שהליכי ההוצל"פ לא יסתבכו.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה על תשובתך
אני פניתי להוט עשרות פעמים בכתב עוד בטרם הפסקת התשלום וטרם קיבלתי מהם תשובה עד היום, אני הופתעתי שהעו"ד פנה אלי לפני שקיבלתי מכתב מהוט על התשלום.
עקב מצבי הבריאותי אינני יודעת מכאן איך להמשיך ולהגיע לעו"ד שמטפל בהוצל"פ כפי שהצעת לי, אודה על עזרתך בנושא
תודה
שמחה
שלום שמחה,
חברת הוט פרסמה פה בתגובה את המייל שלהם , תוכלי לפנות אליהם ואני מאמין ומקווה שבמידה ונעשתה טעות הם יתקנו אותה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
פניתי אליהם וטרם קיבלתי תשובה ואני מאוד מאוד לחוצה בנושא
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר