עברתי גירושין. עו"ד שהתחילה לטפל בתיק סיכמה איתי בע"פ (לא החתימה אותי מעולם על הסכם שכר טרחה)סכום של 10,000 ש"ח כל התיק. כעבור כ 8 חודשיים, פנתה אלי שהיא לא ממשיכה את התיק, אלא אתחייב שאשלם את כל הסכום+ תחייב אותי על כל שיחת טל ופגישה 1,200 ש"ח (דבר שהוסיפה...) אני התנגדתי, לא סוכם בינינו....זה יכול להגיע גם ל 30,000 על תיק שאין בו עבודה. היא שלחה לי מכתב שהיא מפסיקה לייצג אותי. בנוסף במשך 8 חוד לא עשתה מאומה בתיק, לא תביעה למזונות זמניים..כלום ממש כלום. פניתי לועדת האתיקה..לא חזרו אלי. אח"כ בחוצפתה תבעה אותי על סכום כפול ממה שסוכם איתה 20,000. עד כה שילמתי לה 6500 ש"ח. היא הפסיקה את הטיפול בתיק, לי נעשה נזק כספי היות ולקחתי עו"ד אחרת והיא זו שהפסיקה את הייצוג, וגם כי במשך 8 חודשים לא נעשה דבר....מה אוכל לעשות כעת היא תובעת אותי..???
חשוב לציין שהייה לנו דיון נפסק שעלי לשלם לה 8500 ש"ח (במקום 10,000) למרות שהיא הפסיקה את הטיפול בתיק מצידה! ושינתה את ההסכם שעשינו (היה רק הסכם בע"פ, לא החתימה אותי). נעשה לי רשלנות בטיפול שלה שהפסיקה אותו והצטרכתי לקחת עו"ד אחרת ולשלם גם לה....יתרה מזו, במס חודשיים שטיפלה בתיק שלי לא עשתה מאומה. האם כדאי לי לערער? ואיך זה הולך?
שלום דקל,
תקופת הערעור מוגבלת ממתן פסק הדין, כמה זמן עבר ?, כמו כן אתה רשאי לשקול לתבוע את עורכת הדין , לשם כך עליך לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מורחב שיבחן וייתן לך ייעוץ לגבי הסיכויים.
הבנתי מדבריך שכיום יש לך עורכת דין אחרת והיא אמורה לענות לך לשאלות אלה,
בהצלחה וטיפ קטן לנושא גירושין: שווה לפעמים לטובת הילדים ולטובת הצדדים לסיים כמה שיותר מהר ולהתחיל בחיים חדשים, כמובן מבלי לוותר יותר מדיי על זכויותיך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
שלום דקל,
שאלתך או שאלה דומה נשאלה בפורום ע"י סיוון , ראה את התשובה שניתנה לו.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר