שלום,
לפני כחודש הזמנתי 2 טבעות במידה שלי. היום הגעתי לקחת את הטבעות, אחת הייתה טובה והשניה גדולה יותר בכ- חצי מידה. הסברתי למוכרת והיא ראתה שיש הבדל אבל התעקשה שזה משהו מינורי, ביקשתי שתפתור לי בבקשה את הבעיה, שתתקשר ותראה מה עושים, הדוכן התחיל להתמלא והיא נהייתה חסרת סבלנות כי היא פחדה להפסיד לקוחות.. היא התקשרה להנהלה וצרחה שם באטרף שנמאס לה שכל הזמן באים בתלונות טיפשיות, קיללה והתנהגה בצורה מזוויעה, שהיא סיימה אמרתי לה שהיא חייבת להירגע, שאני בסה"כ רוצה שתתן לי את השירות הנחמד שנתנה לי לפני שקניתי, היא צעקה וביקשתי ממנה להנמיך את קולה, היה נדמה שכל הקניון שומע אותה, לבסוף השיחה סוכם שהם יזמינו לי טבעת חדשה, ביקשתי ממנה שתעשה הזמנה היא התעצבנה וביקשה ממני בצעקות לעזוב את המקום שהיא לא מזמינה לי ושאפנה לשירות לקוחות, לא הביאה לי את תעודות האחריות ופשוט השפילה אותי בעוד אני רגועה, גם הייתי עם הבן הקטן שלי, הרגשתי שהאדמה בולעת אותי. לא נרגעתי עד שהגעתי הביתה ושוחחתי עם הבחורה מההנהלה שהיא צרחה עליה, הייתי נסערת והקלטתי את השיחה, היא לא כל כך רצתה להודות אבל זה נשמע מהשיחה ברור שהיא התנהגה בצורה לא ראויה בלשון המעטה.
אני לא רוצה לענוד את התכשיטים שקניתי מהם ואני מרגישה די מתוסכלת. בעלי הציע לי לבדוק מול הקניון אם יש להם מצלמות ואז אוכל להתלונן עליה. התקשרתי לבדוק ואין מצלמה בדיוק באותו מקום שיכולה להוכיח את צדקתי. אני כל כך כועסת ולא רגועה ורוצה שהחיה הזו בדמות בחורה תקבל את העונש שמגיע לה
ערב טוב,
צר לי שנאלצת לחוות חוויה משפילה ומיותרת על ידי מוכרת חסרת סבלנות שגילתה כלפיך אוזלת יד והתנערה מאחריות.
ממליצה לפנות בכתב אל הנהלת הדוכן ככל שעסקינן ברשת אזי להנהלת הרשת לתאר את השתלשלות העניינים להדגיש את עוגמת הנפש וההשפלה שחשת לאור תגובת המוכרת.
מקווה שהנהלת הדוכן/רשת תשכיל לקחת אחריות ולהביע בתנצלות בפניך כמצופה מנותן שירות.
ככל שלא תצלח דרכך חזרי אלינו לפורום לקבלת הכוונה אחרת.
אני מקווה שהתנצלותם תתקבל.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר