שלום רב.
ביצעתי הזמנה שהתבררה כשגויה.
למחרת בטרם יצאה ההזמנה התקשרתי ובקשתי לבטלה.
נציגת שרות הלקוחות טענה כי לא ניתן לבטל את ההזמנה כי הם "רק" מקבלים את ההזמנה ומעבירים אותה לחברת שיווק (נראה לי כשקר גס).
עוד טענה הנציגה כי לאחר שאקבל את ההזמנה יש לי 14 יום כדי להחזיר.
לאחר מספר ימים התקשר אלי שליח
והודיע לי כי ישנה חבילה עבורי מאותו מקום שהזמנתי,ובקש לתאם זמן למסירת החבילה.
הודעתי לו כי איני מוכן לקבל את החבילה ,וכי עליו להחזירה לחברה ששלחה אותה.
כעבור יומיים-שלושה התקשרה אותה נציגת שרות לקוחות ואיימה עלי כי אם איני מוכן לקבל את החבילה יחיבו אותי ב-300 שח עבור המשלוח וכו'.
ושוב הסבירה לי כי אם אני לא מרוצה מההזמנה אוכל להחזירה תוך 14 יום.
קיבלתי את החבילה מהשליח ,פתחתי לראותה, וסגרתי אותה בחזרה.
החזרתי להם את החבילה תוך פחות מ-14 יום,בצירוף מכתב שאני מבקש לבטל את ההזמנה ולהחזיר לי את כספי. לאחר מספר ימים התקשרה הנציגה ושאלה אם חיפשתי אותה?
אמרתי לה שכן, ואני מבקש לבטל את ההזמנה ולקבל את כספי חזרה, והיא הבטיחה לעשות כן.
מאז עברו כ-4 חודשים את התשלומים עבור ההזמנה אני רואה בחיובי כרטיס האשראי.התקשרתי שוב והם הבטיחו כי אראה את הזיכוי בכרטיס בקרוב.
אולם דיבורים לחוד ומעשים לחוד.
אני רוצה להגיש נגדם תביעה, אולם אין בידי חשבונית או קבלה כלשהי מלבד דף פירוט מחב' כרטיסי האשראי
שבו מופיע החיוב שלהם.
האם אני יכול להגיש תביעה על סמך דף הפירוט הזה או שעלי להשיג מסמכים כדי להגיש תביעה?
תודה מראש
מאיר
ערב טוב,
מאחר והינך התובע אזי כידוע המוציא על חברו עלי !ו הראיה ולפיכך יהא עליך להוכיח את טענותיך לרבות פירוט חיוב האשראי, קבלה, האתר ו/או הפרסומת ממנה הזמנת וכיו"ב.
ככל שפנית בכתב אל החברה ודרשת את ביטול העסקה יש לצרף פנייתך זו.
מאחלת לך הצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר