שלום רב
בחודש יולי לערך התקשרתי בעסקה של כ4000 שח לשנה בתשלומי קרדיט עם רופא, מרפא טבעוני שהבטיח לי שיעלים לי כתמים מסויימים שיש לי בשוק רגל ימין. תדירות הפגישות הייתה אמורה להיות אחת לחודש.
ההנחיות שלו כללו נטילת תוספי מזון רבים (שאף דיללו לי את הדם יתר על המידה בדיעבד..) וכן תפריט ספרטני קפדני.
ההבטחה הייתה שהכתמים יעלמו או לפחות שיראו שיפור משמעותי.
חיכיתי, שבוע שבועיים חודש חודשיים, שלושה...ולא היה שיפור כמעט וכלל.
הד"ר המכובד הבטיח לי בפגישה לפני האחרונה שאם לא נראה שיפור נוסף נפסיק את הטיפול.
ובכן, חזרתי מחו"ל והרמתי טלפון למרפאה וביקשתי להפסיק את הטיפול מאחר והוא לא תורם לי כלל ולהפך מעיק לי על שגרת חיי.
הרופא ביקש שאגיע לפגישה אחרונה, וכי לא מפסיקים טיפול בטלפון, ושהפטנט הזה הוא ייחודי לו ואין החזרים כספיים.
בכל אופן מבלי להלאות יותר בפרטים כל חודש יורד לי סכום ארור של 250 שח לאותו ד"ר רמאי.
האם יש עילה לתבוע?
כי ויתרתי על הכסף הזה כבר מזמן כי אין לי לא זמן ולא כוח להיכנס לשטויות האלה. אבל האם אני זכאית בחוק לביטול העסקה הארורה הזו??
בתודה רבה מראש.
שלום סיון
במידה ובמעמד ההתקשרות נאמרו לך ולפיכך ידעת את הקריטריונים לביטול עסקה ומאפייניה אזי לדאבוני נראה כי לא קיימת עילה ברורה לביטול העיסקה בנוגע לעילת התשלום אם כי יתכן וקיימות עילות אחרות בענינך(הובטח שיפור ולא קויים וכו,). אציין כי במידה והד"ר לא פירט במעמד ההתקשרות מהם הקריטריונים האמורים ולפיכך לא ידעת אותם, אזי יתכן וביכולתך לבטל את העסקה. המלצתי הינה כי תפני לייעוץ משפטי לבירור מעמיק יותר של זכויותיך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר