הבעייה עם חברת פלאפון
מזה 5 חודשים ואני מקבל מחברת פלאפון חשבונית בסכומים גבוהים..הבעייה היתה שאיזשוא רמאיי קנה בשם שלי 4 עסקאות מחברת פלאפון בסכומים גבוהים ! הגשתי תלונה למשטרה ואמרו שאין ביכולתם לעשות דבר..הייתי מכחיש בכל חודש את העסקאות האילו ומשלם על המספרים האמיתיים שלי
בכל חודש הייתי מקבל מכתב מפלאפון על אי תשלום ומנתקים לי את הקווים שבחשבונית. וכל חודש הם אומרים שהעניין עדיין בטיפול.
רק לפני כמה ימים התקשרו מפלאפון ומודים שהיתה טעות מצידם.
האם אפשר לתבוע את החברה בהקשר הזה ? ו על מה מציעים לכלול בכתב התביעה ? ואם זה שווה ?
תודה
בוקר טוב,
עליך לבחון ולכמת את הנזק שנגרם לך בפועל מהטעות של החברה ולהוסיף לכך רכיב של עוגמת נפש כפיצוי.
ממליצה טרם הגשת תביעה לביהמ"ש לפנות בכתב אל החברה לתאר את השתלשלות העניינים, הדגש את עוגמת הנפש וההשפלה שנדרש כל חודש להכחיש העסקאות, להיחשף למכתבי אזהרה על לא עוול בכפך. דרוש פיצוי.
ככל שהחברה תסרב לקחת אחריות ולהציע לך פיצוי ניתן לשקול הגשת תביעה לביהמ"ש בגין התנהגותה כאמור.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר