היי, ערב טוב
ניקבע לי שרות טכנאי בין השעות 16:00-19:00 וגם קיבלתי הודעת SMS. באותו היום בשעה 16:00 התקשרה נציגה של חברת הוט ותיזכרה אותי על מועד ההתקנה, אמרתי לה שאני ממתינה לטכנאי .
בקשתי שתברר מתי הוא יגיע וזאת בשל אירוע שיש לנו ורציתי ללכת למספרה, תשובתה הייתה "הוא יתקשר חצי שעה לפני הגעתו".
ולבסוף הטכנאי לא הגיע וגם לא התקשר ולשווא חיכתי בבית, מה עושים??
בתודה מראש סמדר
שלום סמדר,
לפי תיקון מס' 24 לחוק הגנת הצרכן, הידוע כ"חוק הטכנאים, " איחור של למעלה משעתיים מהשעה המדוייקת (לא טווח של שעות) שנקבעה מזכה את הלקוח בפיצוי של 300 ש"ח ללא הוכחת נזק. איחור של למעלה משלוש שעות מזכה בפיצוי של 600 ש"ח. פיצוי זה יכול להנתן ע"י נותן השרות גם בצורה שוות ערך לכסף, אך זאת בהסכמת הלקוח. המלצתי כי תכתבי "מכתב דרישה" לחברת "הוט" ובמידה ולא ייענו לדרישתך, להגיש תביעה בביהמ"ש לתביעות קטנות.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
שלום סמדר,
צר לנו על כך שהמתנת לטכנאי לשווא. ברצוננו לברר את הנושא לעומק ולדאוג שנציג יחזור אלייך. לשם כך, אנא פני אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, מספר פניה (4155185), פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.
בברכה,
HOT מחלקת פניות הציבור
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר