אני ואמא שלי רכשנו שמלות ערב שנתפרו עבורנו ממעצבת שמלות, לאחר חתימת העסקה, המהלך כל המדידות היחס היה מזעזע ובערב האירוע (חתונה של אחי) גם התפרקו לשתינו השמלות. אצלי יצאו שני חוטי דייג עבים שנכנסו לי לבשר כל הערב + סיכת בטחון שנשכחה שם+ התפרקו "עצמות" בשמלה שגרמו לה לרדת כל הזמן. אצל אמי השמלה הייתה מעוצבת שבחלקה התחתון כיווצים, שבחלקם התפרקו במהלך הערב.
השאלה שלי האם יש לי עילה לתביעה לפיצוי על השמלות שהיו באיכות ירודה ועל עוגמת הנפש שנגרמה לנו?
(עליי אגב נשארו שתי צלקות מכוערות מחוטי הדייג)
אשמח מאוד לתשובה מקצועית בנושא, שכן אני חסרת ניסיון בתחום, אך מאוד מעוניינת להיות מפוצה.
בתודה מראש, חן.
שלום רב,
ניכר שנעשה לכן עוול ועוגמת נפש.
ממליצה עוד בטרם הגשת תביעה קטנה לביהמ"ש לפנות בכתב אל התופרת ולתאר את מפח הנפש והאכזבה לציין את הנזק שנגרם ולדרוש את כספכן חזרה ופיצוי.
ככל שהתופרת תסרב להכיר באחריותה יש להגיש תביעה קטנה בבית משפט לתביעות קטנות, ניתן להוריד טופס תביעה באתר בתי המשפט בחלק של טפסים.
יש לצרף לכתב התביעה אסמכתאות, תמונות שיתמכו בטענותיך.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר