בהמשך להתכתבותינו בחודשים קודמים בנוגע לניתוק מחברת אורנג': בקצרה, התנתקתי ודרשו ממני תשלום גבוה ולמרות שהצהירו שישנה טעות לא טופל וגבו ממני סך גבוה לאחר דין ודברים עם חברת האשראי הוחזר לי החלק מהתשלום המוטעה,
לאחר מספר ימים אורנג' טענה שכלל לא קבלה כסף ונשאר לי חוב על כל הסכום,(יש אסמכתות מחברת האשראי ששולם)
מאחר ואורנג' לא מאשרים שקיבלו תשלום פניתי למועצה לצרכנות והם גם קיבלו אותו תשובה.
לאחר מספר שבועות קיבלתי מכתב הוצאה לפועל, להם גם שלחתי את כל המסמכים ואני ממתין לתשובה של הבירור.
האם אפשר לסמוך בהוצאה לפועל יפתרו הבעיה? או שזה יהיה כמו עם המועצה לצרכנות שלא הלכו עם זה עד הסוף,
מה כדאי לעשות? יש לי את כל הניירת והמסמכים.
תודה רבה.
שלום מנחם.
ההוצאה לפועל בהחלט יכולה לפתור את הבעיה במידה והינך אכן צודק. להבנתי הגשת התנגדות להליך ההוצאה לפועל. משכך המלצתי הינה כי תחכה לתגובתה של ההוצאה לפועל וקביעת דיון בהתנגדותך.ברר עם ההוצאה לפועל מהו מועד הדיון וזאת במידה ואכן הבנתי נכונה והגשת התנגדות כאמור.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
טענת פרעתי על הסכום ששולם וכבר שלושה שבועות אני ממתין לתשובה ( מענה ממוקד ההוצאה לפועל: עדיין אין החלטה בנוגע לתיק.)
אם כדאי להמתין לתשובה אז אחכה בסבלנות.
תודה רבה על העזרה.
שלום מנחם
אני מקווה שההחלטה תהיה לשביעות רצונך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר