שלום רב,
בחודש אוקטובר 2009 רכשתי חבילת טריפל מהוט הכוללת חיבור לשרותי הטלויזיה,האינטרנט והטלפון כמוצר אחד .
בחודש ספטמבר 2010 החלו בעיות של ניתוקים דחופים בשרותי הטלפון והאינטרנט עד היום לא ניתן לי פתרון יציב לבעייה זו (ביקרו אצלי בבית לפחות 8 פעמים טכנאים מכל הסוגים) לכן פניתי לחברת הוט בבקשה לניתוק .
החברה הסכימה לנתק אותי משרותי הטלפון והאינטרנט ללא קנס כי הם לא מסוגלים לפתור את הבעייה במושב בו אני מתגורר .
אבל משרותי הטלויזיה הם לא מוכנים לניתוק ללא קנס כי בשרות זה לא נמצאו תקלות ואני זה שמפר את החוזה .
איך ייתכן שהחברה מודעת לבעייה שהיא עצמה לא מסוגלת לפתור ולכן לא קונסת אותי ובנוסף מזכה אותי על כל תקופת התקלה ובאותה נשימה מאשימה אותי על הפרת חוזה ?
האם חברת הוט במקרה זה היא זו שמפרה את החוזה שהוא חבילת טריפל ?
האם אני יכול להגיש תביעה נגדם ?
שלום עומר
על פניו החברה רשאית להודיע לך כי מאחר ולא קיימות בעיות בשירותי הטלויזיה אזי לא ניתן לנתקך ללא קנס. יחד עם זאת, העובדה שהזמנת חבילת טריפל ולאור העובדה שלא סופקה לך החבילה בכללותה אכן מקימה לך זכויות ביטול החבילה המלאה.
המלצתי הינה כי תפנה בכתב אל החברה, פרט את השתלשלות העניינים, ביכולתך לטעון כי התקשרת עם החברה למתן חבילה מלאה ולא חצאים ממנה ועל כך עליה לנתקך ללא קנס. במידה ותגובתה של החברה אינה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות אל בית המשפט בעניין.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
דעתי חוזקה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
שלום עומר,
ברצוננו לבדוק לעומק את תלונתך ולדאוג שנציג יחזור אליך. לשם כך, אנא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, מספר פניה (6559938), פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.
בברכה,
HOT פניות הציבור
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר