שלום רב !ברצוני לתבוע חנות נעליים בגלל המקרה הבא ורציתי לדעת האם לדעתכם זה בכלל אפשרי ....
קניתי זוג נעליים לפני מספר חודשים וברגע שנעלתי אותם הם נקרעו החזרתי אותם לחנות והם נשלחו לבדיקה אצל היצרן כעבור כמה שבועות החזירו לי תשובה שהן לא ניתנות לתיקון חזרתי לחנות וביקשתי זוג חדש ולא היה להם והם אמרו שיזמינו לי ביקשתי זיכוי והם סרבו לתת וטענו שאין אצלם זיכויים והכל נרשם בספר הזיכויים שלהם הם לקחו פרטים ואמרו שיחזרו אלי ברגע שהנעל תגיע (זאת אומרת ששילמתי עבור נעל והנעל הקרועה אצלם ולי אין נעליים וגם לא זיכוי)בנתיים עברו כמה חודשים שבהם חזרתי לחנות פעמיים ובפעם האחרונה הבעלים של החנות היה והתחיל לצעוק עלי בפני כל האנשים בחנות שמבחינתו לו קניתי מהם שום נעליים כי אין לי שום הוכחה לכך (כי הקבלה אצלו הוא לקח לי אותה בטענה שהוא צריך אותה בשביל התיקון) בסופו של דבר הוא נתן לי נעל מאותו הדגם לא במידה ולא בצבע של הנעל המקורית ואמר או שתיקחי אותם או שתצאי בידיים רקות.לקחתי אותם ובנוסף שכנעתי אותו לכתוב על פיתקית שכל שהיא שתהיה לי הוכחה שכן קניתי בחנות . לאחר מכן הוא טען שהוא יזמין לי שוב את הנעל המבוקשת
אין ברצוני לקחת נעל ממנו
בנוסף בזמן שקניתי את הנעליים לא היה שום שלט של תנאיי החלפה היום יש לו דף מודפס בגודל A4 של תנאי החלפה שתלוי מאחורי הקופה ובכלל אי אפשר לראות מה כתוב שם! האם אפשר לתבוע אותו על התירתור וההשפלה בכלל על כל הסיפור הזה אם כן איך עושים זאת
שלום עדיה,
לאור מה שאת כותבת בהחלט ניתן להגיש כנגדו תביעה, צרי קשר עם עו"ד לשם קבלת ייעוץ משפטי, או לחילופין את יכולה לבד להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות, הן לגבי הנעל והן לגבי יחסו של המוכר כלפיך וליד אנשים אחרים
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר