רכשתי דירה מקבלן עם מטבח סנטדרטי של מטבחי הדקל, בפגישה שהייתה לי עם המעצבת של החברה החלטנו לשדרג את המטבח בעלות של 22,500 ש"ח לאחר מחשבה מעמיקה החלטתי לבטל את העסקה מכיוון שהמעצבת הטעתה אותי בזה ששאלתי אותה שאם אני משדרגת את המטבח אני עכשיו אצטרך להוסיף כסף על השיש, המעצבת אמרה לי שאין לי שום בעיה עם השיש כי יש לי שיש גדול, בבדיקה עם הקבלן נודע לי שברגע שיש שינוי במטבח אז יש צורך בשדרוג השיש בעלות נוספת של כ- 6000 ש"ח. התקשרתי למטבח למחרת יום ההזמנה על מנת לבטל את ההזמנה יש לציין ששילמתי על הכל המטבח ואני קבלתי הזמנה כללית ביותר בלי סוג העץ, זמן אספקה אלא רק סקיצה עם המעצבת שעליה חתמתי בלי פירוט של מכירה והזיכוי של הקבלן של 7000 ש"ח. אני ניסיתי יום שלם לבטל טלפונית את העסקה אבל התחמקו ממני, לבסוף שלחתי פקס בבקשה לבטל את העיסקה ווידאתי טלפונית ונאמר לי שזה בטיפול והמנכ"ל מטפל בזה, לאחר שנדנדתי במשך יומיים חזר אלי המנכ"ל ואמר לי שהביטול בטיפול והוא מנסה למשוך אותי בזמן ע"י כך שהוא מנסה לבוא לקראתי בכך שיתן לי הטבות כמו כיירים ותנור במחיר עלות, אני לא מעוניינת. שאלתי איך אני מוודא ביטול עסקה והאם אני משלמת בעבור דמי ביטול 5% או 100 ש"ח או לפי מה שרשום בהזמנה 15% משווי ההזמנה
שלום דנית
לאור הכתוב, העובדה שלא ידעו אותך על התשלום הנוסף עבור שינוי במטבח במעמד הסכמתך לשינוי, אינה חוקית וביכולתך לבטל את התשלום עבור השינוי כפי שהקבלן ביקש. באשר לעסקה הכוללת, במידה ונאמר לך במעמד ההתקשרות מהם דמי הביטול אזי, את חבה, לכאורה, באותם הסכומים.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר