קניתי לפני חודש וקצת נעל מעור ב-600 ש"ח. לאחר שבועיים וחצי כל העור מקדימה החל להתקלף בצורה מזוויעה ולא רגילה. ניגשתי לחנות ואמרה לי המוכרת שאלך לסנדלר שיצבע לי את הנעל ואין מה לעשות עם זה. התקשרתי לשירות הלקוחות ומשם הפנו אותי שוב לחנות לשלוח לתיקון. הנעל נשלחה לתיקון וחזרה אליי צבועה בעוד שמרגישים בהבדלי הצבע. ואני מאמינה שהקילוף יתחדש שוב. קיבלתי יחס ממש לא נעים בחנות, המוכרת ביקשה ממני לצאת מהחנות עם הנעליים. מחוץ לחנות רשום דף עם הודעה כי "הנעליים שלנו אינן מתקלפות". וכן כשקניתי את המוצר אמרה לי המוכרת שיש לי אחריות לכל החיים. אני לא רוצה את הנעל. ורציתי לדעת אם יש אפשרות לתבוע אותם. אני סטודנטית וזו הנעל החורפית היחידה שלי. בשבילי להשקיע סכום כזה זו הוצאה לא שגרתית ואני לא מוכנה לוותר. אשמח להיענות. תודה מראש. מעין.
שלום מעין,
ממה שאת מתארת אכן עולה תמונה שיש לך סיכויי טוב לתביעה ,
הייתי ממליץ לך לפנות שוב והפעם בכתב להנהלת הרשת בה קנית , בהנחה כמובן ומדובר ברשת, ולתאר את פרטי המקרה ורק לאחר מכן, במידה ותשובתם תיהיה שלילית להגיש תביעה ,
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר