רכשתי מבצע וחויבתי בחיוב גבוה בהרבה. בחוזה לא רשום מחיר המחשב והם טוענים שקיבלתי קבלה - לא קיבלתי ולא חתמתי עליה. בנוסף בחוזה החתימה שלי כביכול זה סתם קשקוש. אני למעשה זה חברה בע"מ.
מה הסעדים שעומדים לרשותי - האם טענתם שהקבלה זה לכאורה הסכמה שלי זה נכון? האם הקשקוש זה נחשב כחתימה(ואין חותמת חברה) ואיזה בימ"ש לפנות?
בוקר טוב עירד,
האם המוצר שרכשת רשום על שם החברה או על שמך ?
מומלץ לפנות אליהם בכתב ולהעלות את טענותיך בדבר ההפרש בתשלום תוך דרישה לקבל לידיך העתק ההסכם החתום לאור היותך חברה בע"מ.
תציין אף שאתה שוקל להתלונן במשרד התקשורת על ההתנהלות. במידת הצורך, אם ההפרש הכספי גבוה ומצדיק זאת תוכל להגיש תביעה לביהמ"ש בסדר דין מהיר אם סכום התביעה אינו עולה על 50,000 ש"ח (זאת בהנחה שהחברה תובעת ולא אתה כאדם פרטי).
לעניין החתימה, אם ישנם נהלים מיוחדים שקבעת בעניין קבילות חתימה (חותמת, שתי חתימות וכד').והם לא קויימו אזי ניתן לטעון כנגד החתימה/קשקוש שבידיהם.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
ראשית תודה על התשובה המהירה
כל החוזים רשומים על שם החברה שבבעלותי
החותמת היינו הקשקוש כמובן שללא חותמת חברה, הקשקוש בוצלע בעט אלקטרונית. האם אני יכול לטעון שהחתימה לא מחייבת.
האם אני יכול לטעון שהקבלה שכביכול קיבלתי לא מחייבת
בהסכם החתום לא מצויין עלות המחשב אלא רק חבילת הגלישה ולכן הם טוענים שהקבלה שצורפה למחשב ביא כביכול ההסכם.
לאיזה בימ"ש - שלום?
תודה
הי עירד,
אני מתקשה לקבל את התמונה המלאה. משהו בדבריך לא מסתדר לי.
הפער במחיר הינו בעלות המחשב שהתחייבת לשלם או בעלות חבילות הגלישה ?
בטרם נקיטה בהליכים משפטיים אני ממליצה לך לפנות לקבלת יעוץ משפטי מסודר תוך הצגת כל המסמכים הרלבנטים לצורך בירור ומיצוי מלוא זכויותיך (וזכויות החברה).
לעניין הקשקוש (חתימה אלקטרונית) יש משמעות אם אתה חתמת בשם החברה.
תביעה בסדר דין מהיר עד 50 אלף ש"ח מוגשת לבימ"ש שלום.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר