שלום לכולם,
לפני מס' חודשים ביקשתי להפסיק את שירותי האינטרנט שקיבלתי מחברה מסויימת, שלחתי פקס, אימייל וכל מה שצריך לפי הסכם המנוי. יש לציין שאני לא נמצאתי בשום תקופת התחייבות לפני כן.
אותה חברה לא הסכימה לנתק אותי ממאגר המשתמשים שלה ואף חייבה אותי פעמיים בנוסף (חודשיים מהרגע שבו הפסקתי להשתמש באינטרנט ושפעלתי לפי הסכם המנוי).
כמו כן, דרשו להבין למה אני רוצה להתנתק וניסו לשכנע אותי להקפיא את המנוי במקום לנתק. הדבר היה כרוך בשיחות שקיבלתי אחרי 9 בלילה!! וויכוחים שהיו מותירים אותי חסר אנרגיות לחלוטין. יש בידי מס' הקלטות טלפוניות של אנשי שירות חוצפנים.
אני מעוניין לתבוע ואני מתלבט באיזה סכום וכמו כן באיזה טענות.
תודה מראש,
דני
שלום דני,
האם אתה רוצה לתבוע בשל כך שעדין לא ניתקו אותך ?, או אולי בשל עוגמת הנפש?,
אם התביעה היא בגין העילה השניה הייתי ממליץ לך לוותר , אם התביעה בשל העילה הראשונה שציינת בהחלט יש מקום לתביעה.
לפני הגשת תביעה הייתי ממליץ לך לכתוב מכתב למחלקת שירות / פניות הציבור של החברה, באם כלל קיימת מחלקה כזו, ואם זה לא יעזור תמיד תוכל לתבוע, למרות שבסיכומו של יום לא בטוח שהפיצוי , אם אכן תזכה , יהיה שווה את כל המאמץ הנפשי, והכספי .
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר