שלום רב,
עד לפני שנה וקצת הייתי לקוח פלאפון ולאחר שנגמר לי תקופת המבצע עברתי לאורנג'. לא ניתקתי את הקו בפלאפון וגם לא שילמתי עליו חודשית. נשאר לי חיוב קטן שפלאפון בחרה לא לחייב אותו כי היה קטן מדי וזה נסחב כמה חודשים.
אז החלפתי כרטיס אשראי ולאחר כמה זמן פלאפון התחילה במשלוח מכתבי איום על חוב שלא שולם והחוב תפח מפעם לפעם.
מספר בעיות:
1. התברר שהם מוסיפים אחזקת קו בכל חודש, למרות שמעולם לא דיברו איתי או שלחו לי עדכון לגבי זה.
2. צלצלתי לפלאפון לאחר כמה מכתבים ונציגה אמרה לי שאין לי שום חוב! הבעיה החמורה היא שבפלאפון אין תיעוד לשיחה כזאת מולם, לכן זאת מילה שלי מול המערכת שלהם - אני מפסיד?
3. החוב עבר לחברת גביה ותפח עוד יותר, כמעט פי 10 (מ-30 ל-300 בערך..).
האם לאור הנתונים האלו יש לי מה לעשות, או להכנע ולשלם על מנת שהמצב לא יחמיר יותר?
תודה רבה לעונים.
הי תומר,
מדבריך עולה שהקרן הינה 30 ש"ח נכון ?
אם כן, אני ממליצה לפנות בכתב לשירות לקוחות פלאפון או למשרד עו"ד/גביה ששלח אליך מכתב (אם בכלל) ולפרט את השתלשלות האירועים כפי שפירטת כאן בשאלתך. מתוך היכרותי עם החברות הללו יש על מה לדבר והם בהחלט הולכים לקראת הלקוח. נסה להתווכח על הריבית וההצמדה ותביע הסכמה לשלם את הקרן זאת לאור הנסיבות.
בפעם הבאה יש להקפיד בטרם מתחייבים לחברת סלולר חדשה, להשלים את סיום ההתקשרות עם החברה הקודמת עד לסופה מבלי להשאיר נספחים.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
זה אכן מה שאעשה, אפרט במכתב את הבעיה ואקווה לפתרון, שוב תודה.
תומר
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר