אני מנוי על ספקית בזק בינלאומי משנת 1994, ב25/2/2008 ביצעתי סיכום טלפוני עם נציג בזק בינלאומי לאספקת שרותי תוכן בגובה בעלות של 50 ש"ח לחודש .
ביום 1.3.2009 לטענתם הסתיימה ההתחייבות שלי , המחיר שודרג ל-80 ש"ח מבלי שפנו אלי או קיבלו את אישורי , ולדעתי זה מהווההפרה של הסכם ההתקשרות ביני לבינן , האם מבחינה חוקית אני יכול לדרוש מהם להשיב לי 30 ש"ח לחודש שלא סוכמו ביננו מאז ועד היום ?
שלום יעקב
לאור הכתוב העובדה שהחברה לא הודיעה לך על שינוי החבילה בעייתית ביותר ומשכך נראה כי ביכולתך לדרוש את הפרש הסכום ששודרג, דהיינו 30 ש"ח לחודש. לשם כך ביכולתך לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות. מומלץ לפני כן לשלוח מכתב לחברה ולפרט את השתלשלות העניינים.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
