שלום,
לפני כשנה חתמתי חוזה על חבילת טריפל עם הוט. במהלך השנה היו לי תקלות חוזרות באינטרנט, היו אצלי 6 טכנאים (יכול להיות שיותר, אלו הנתונים שהוט סיפקו לי) שמתוך ה 6, שלושה היו רק בחודש האחרון והבעיות עדיין לא נפתרו לגמרי.
בכל ביקור של הטכנאים נאמר אותו דבר, מוחלף אותו חלק והתקלה בדרך כלל חוזרת דיי מהר.
חשוב לציין שכל פעם שבא טכנאי עלי לקחת יום חופש מהעבודה כדי להיות איתו משום שהם לא מספקים טווח שעות מדוייק להגעת השירות.
התקשרתי לשירות הלקוחות, השירות היה על הפנים, ניסו למרוח אותי, כל פעם אמרו ששולחים טכנאי בכיר אחר אבל הבעיה תמיד חזרה.
דיברתי עם מעל ל 10 נציגים שלהם ותמיד אותו סיפור חוזר על עצמו.
בגלל שתי הסיבות- שירות גרוע ותקלות חוזרות ביקשתי מהם להפסיק את השירות.
לאחר איומים שלהם על קנס ביקשתי מהם שיראו לי חוזה או ישמיעו איפה ומתי חתמתי שאשלם כזה קנס (יותר מ 2000 ש"ח), לפי דבריהם החוזה אשר נחתם לא בידיהם ובנוסף בהקלטה לא נאמר שום דבר על גובה הקנס (המופרז?) ולכן הנציגה שדיברה איתי קיבלה אישור לנתק אותי ללא קנס יציאה ואפילו הציעה לי חבילות ללא התחייבות.
השארתי את הטיפול לאחותי בגלל שטסתי לחו"ל ואז התחיל כל הסיפור שוב- צריך לשלם קנס יציאה וככה מושכים אותי כבר יותר משבועיים בעיקר בגלל נהלים פנימיים שלהם.
חשוב לי לציין שמבחינתי זאת לא אפשרות לנתק רק את האינטרנט שלהם, חתמתי על חוזה לחבילת טריפל ואם אחד השירותים בחבילה לא עובד מבחינתי זו כל החבילה ואין לי צורך רק בחלק מהשירותים שלהם בטח לא עם השירות הנוראי שלהם.
השאלה שלי היא- אני רוצה להתנתק מהם, אני לא רוצה שום קשר אליהם או לשירות שלהם.
מה הצעדים שעלי לעשת כדי לגמור את הפרשה, אני מוכן גם ללכת איתם לבית משפט במקרה הצורך.
תודה רבה!
שלום אריאל,
המלצתי שתכתוב מכתב לחברת הוט ובו תתאר את העובדות כמו שהם,במידה וזה לא יעזור יהיה עליך לפנות לייעוץ משפטי לצורך הגשת תביעה
בהצלחה
שחר שוורץ,עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום אריאל,
ברצוננו לבדוק לעומק את תלונתך ולדאוג שנציג בכיר יחזור אליך. לשם כך, אנא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, מספר פניה (5444885), פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.
בברכה,
HOT פניות הציבור
שלום אריאל ,
כמו שאמרתי עליך לכתוב מכתב לחברה, החברות מנצלות בדרך כלל את הלקוח ומשתמשות בשיטת "המצליח", רוב הלקוחות כלל לא יטרחו לבדוק את מצבם וישלמו כי אין להם אמצעים / אנרגיות "להיאבק " בחברות הענק , ואלה שכבר יבדקו את זכויותיהם יקבלו מיד פניה מנציג אותה חברה שינסה ל"פתור " להם את הבעיה , המלצתי , אל תוותר , אם אכן אתה צודק לך עם זה עד הסוף ,
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר