ב-30 לינואר רכשתי רכב מחברת שלמה סיקסט בבאר שבע, וזאת לאחר שביצעתי בדיקת רכב. בבדיקת הרכב נמצאו ליקויים שנלקחו בחשבון בעת ביצוע העסקה. לצורך הענין, גם החברה ביצעה בדיקה לרכב בסוף חודש דצמבר. ביום הרכישה ירד גשם ובערב הרחתי ריח לא נעים באוטו. דיווחתי לחברה וביקשו שאגיע כדי לברר את הענין. לא נמצא הסבר לריח. ביום ה', 11/2 בעודי בתל אביב, גשם זלעפות והנה להפתעתי גשם חודר לרכב ממרכז הגג. לאחר חיפוש מקור הדליפה הסתבר כי ישנו חור בגג בקוטר כ-4ס"מ שנסתם בעבר בעזרת חומרי אטימה. באותו יום התקשרתי וסיפרתי למנהל הסניף אודות הגילוי. הוא הזמין אותי להגיע לבאר שבע לצורך צילום הנזק ודיווח למנהל אזור דרום וכן מנכ"ל החברה. ביום ב' 14/2 הייתי בסניף וצולם הנזק. הבהרתי למנהל הסניף כי אילולא ידעתי על הנזק באוטו לא הייתי מבצעת את העסקה. וזאת לאחר שגם המכון בו ביקרתי וגם המכון בדיקה של החברה בקיבוץ יקום לא עלו על הנזק. היום 16/2 בשיחה טלפונית הודיע לי מנהל סניף באר שבע כי החברה תהיה מוכנה לתקן את הנזק אך לא מוכנה לבצע החלפת רכב. חובה לציין כי טרם בוצע העברת בעלות על הרכב ורכב זה שולם תשלום מלא כולל עסקת טרייד אין על רכבי הקודם. האם יש באפשרותי לבטל את העסקה או לסירוגין לתבוע את החברה או את מכון הבדיקה? אשמח לעזרתכם. בתודה מראש.
בוקר טוב,
לאור חומרת העניין ממליצה בחום לפנות לאלתר לעו"ד לקבלת ייצוג מול חברת הליסינג.
בנסיבות המתוארות ניכר שהחברה הפרה הפרה חמורה ובוטה של תנאי ההתקשרות עובדה העשויה לזכות אותך בביטול העסקה.
אל תוותרי !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר