רכשתי מזרון לטקס בדרגת קושי רכה, למיטה מתכוונת במפעל גומאוויר כפר סבא.
כעבור פחות משנתיים המזרון שקע. בחנות המפעל החליפו לי את המזרון במזרון זהה, לאחר שמצאו כי היה בו ליקויי. על מזרון בדרגת קושי גבוהה יותר דרשו כסף, לא ברור מדוע , שהרי מחירם זהה.ויתרתי.
לאחר שנתיים שקע שוב המזרון החדש הרך. הפעם בקשתי לקבל מזרון בדרג קושי גבוהה יותר, אולם המפעל מתעקש שהמזרון לא שקע אלא התרכך. כלומר, מבחינתם אין כל בעיה.
הם דורשים 700 שקל על מנת להוסיף שכבה על המזרון הקיים.
להחלפת המזרון הפגום במזרון בעל דרגת קושי גבוהה יותר הם דורשים סכום גבוהה יותר.( יש לציין כי בעת הקנייה קנינו 2 מזרונים בדרגות קושי שונות אך במחירים זהים.)
המזרון כמובן באחריות.
אינני מוכנה לשלם עבור מוצר שנפגם .
אני מבקשת לקבל תמורת המזרון הפגום מזרון זהה אך בדרגה אחת יותר קשה, שאם הוא שוב יתרכך שלא אשקע בתוכו- כמובן ללא כל תשלום נוסף.
האם אני צודקת?
תודה ריקי
שלום ריקי.
לאור הכתוב, נראה כי כל עוד מתקיימת האחריות, על החברה לספק לך מזרון חדש בעבור הפגום או לכל הפחות לתקנו. כפי שציינת קיימת אחריות למזרון, משכך ביכולתך לשלוח מכתב פנייה אל החברה, לפרט את השתלשלות העניינים ולדרוש כי יחילו את האחריות עבור המזרון.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר