שלום ו ברכה
אני רוצה לתבוע את חברת פרטנר
בגין העוגמות נפש והעוול שנעשה כלפי דוד שלי
המקרה הראשון היה כאשר במעמד שיחה נציגה הבטיחה לי שעם תעודת שוחר ניתן לעדכן מסלול חייילים
שאת השיחה הקלטתי אך אחר כך כאשר דוד שלי לקח חופש ישבנו 4 שעות במרכז שירות בשביל שיגידו לנו שזה לא ניתן כאשר שאלתי איך לילד שלומד בחייל האוויר לא נותנים תתוכנית ו לדוד שלי כן נתנו תוכנית חיילים אמרו שזה לא יכול להיות אבל העובדות דיברו בעד עצמם
אחר כך כאשר ב 1.2 סוף סוף החוק הנפלא של שינוי סכומי ההתחייבות
הם התניידו לפני הניוד דיברנו עם בחורה שאמרה שיהיה קנס איקס ו יתרות המכשיר ירדו כרגיל ( כפי שזה היה אמור להיות לפי החוק ) אבל לא .... נציג הבא שהגעתי אליו אמר שזה טעות במשך שבוע קיבלתי הבטחות שמנהל יחזור אליי לא חזר אף אחד פניתי לפניות הציבור גם ללא תגובה בעלי התקשר ו דרש מנהל כי ההמתנה במרכז שירות 3 שעות מינימום ומה הפלא הנציג סירב בעלי אמר שלא ירד מהקו הנציג ניתק לו
במשך שבוע נוסף ניסה דוד שלי להתחנן בפניהם שיפתחו לו את המכשירים הם אשכרה בעטו בו מפה לשם כמו בכדור ולבסוף נציגה במרכז שירות אמרה לו שזה יעלה לו 100 ש"ח התקשרתי מיד הגעתי לנציג שהציג תעצמו כמנהל ו אמר שיתרות מכשיר ירדו כרגיל ו שאין מצב כי הם חייבים לפתוח תסים ללא עלות ו כל זה לאחר 5 שעות ישיבה ו טרטור אינסופי ו יום חופש נמאס לי מהחברה הזאת אין להם אפילו ישור קו אחר עם השני נציג אחד אומר אחד נציג אחר אומר משהו אחר האם אני זכאית הגיש נגדם תביעה על עוגמת נפש? ופגיעה בזכויות הלקוח
ודרך אגב כידוע השיחותת רובם מוקלטות האם ניתן צוות על החברה להוציא הקלטות ו קידודים בעניין הדברים שציינתי כי כל פעם שנכנסים לתיקייה רואים מי נכנס ו כמה ו אם אותו הנציג לא טרח לקודד ניתתן להאזין לשיחה מהנייס
שלום אלה.
צר לי על עוגמת הנפש שחוויתם.
המגמה בשנים האחרונות הינה שלא להכיר בעילת עוגמת נפש כעילה עצמאית. לפיכך במידה וברצונך לתבוע את החברה, המלצתי הינה כי תכמתי את הפסדיך הכספיים והוסיפי אליהם את עילת עוגמת הנפש.הוסיפי לכל האמור אסמכתאות שקיימות בידיך. בנוגע להקלטות השיחות , במידה והחברה אינה נותנת אותן, ניתן להוציא צו בית משפט המורה על גילוי הקלטות.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר