שלום,באוגוסט האחרון עברתי לצערי מלקוחה פרטית ללקוחה עסקית השייכת לקיבוץ, וכן גם בעלי.נתנו פרטי חיוב אישיים לכל מנוי בנפרד,וכשלסלקום היו בעיות חיוב בשל טעות של נציגם בתוקף הכרטיס של בעלי הם פנו ישירות לבעלי (למרות שהכל אמור להיעשות דרך נציג הקיבוץ...כך היתה טענתם כשביקשתי מאוחר יותר להסדיר פרטים אלו) וביקשו רשות להשתמש בכרטיס המנוי השני,כלומר אני, ללא רשותי וללא שיחה עימי.לאחר דין ודברים וניסיון לטפל בנושא במספר דרכים התשובה האחרונה של סלקום הייתה כי הם אינם אחראים ל"צד השלישי", קרי, בעלי שהשתמש בכרטיסי ללא אישור.הבעייה היא שהוא מעולם לא נתן להם את הפרטים מאחר ואין לו,הנציג הוא זה שסיקש והשתמש בכרטיסי,סלקום מחייבים אותי זה החודש השלישי ללא רשות ולמרות ההתרעות.לאחר התערבות נציג השירות הדבר אמור להסתדר והם יפצלו את החשבונות כמו שבמקור אמור הדבר להיות.אני מטורטרת על ידי סלקום כבר חודשיים ועוגמת הנפש כבר הרקיעה שחקים.אני רוצה לדעת מה הם דרכיי לפעול נגד סלקום, האם יש ביכולתי להגיש תביעה אישית נגדם למרות שלצערי אני כרגע מוגדרת כלקוחה עסקית שלהם?אני רוצה שיתנו לי פירוט מלא על החיובים, קבלות וכו' ונראה כי גם שם נערמים קשיים...אין הם מחוייבים על פי חוק לתת לי קבלה ופירוט על חיובים שונים:???תודה מראש, עינת
ערב טוב,
הסיפור שעולה מפנייתך מעלה תהיות והינו על גבול הערוריה. ניכר שנפלת בין הכיסאות וקיים קושי ממשי בתיקון העוול שנגרם לך.
הסירי את הכפפות וגשי לעו"ד לקבלת ייעוץ משפטי וייצוג.
ניתן לפנות בכתב אל החברה ולתאר את השתלשלות העניינים והעוול שנגרם לך לשלוח העתק אל המועצה הישראלית לצרכנות ואל המפקח על חברות הסלולר במשרד התקשורת.
אל תאמרי נואש !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר