לפני 4 שנים בערך סיימתי מסלול חיילים בפלאפון (מסלול של 3 שנים) הגעתי לסניף וביקשתי להזדכות על המכשיר. הנציג אמר שאין בעיה, ושאלתי אם יהיו חיובים עתידיים- הוא אמר שלא. בגלל בעיות טכניות לא קיבלתי פירוטי חשבון. השבוע כשקיבלתי את החשבון גיליתי לתדהמתי ששילמתי כל חודש 30 שקל על המכשיר הזה!!! כשדיברתי עם נציגת שירות היא אמרה לי שלא חתמתי על בקשה לנתק את הקו ולכן קיבלתי את החיוב! הם הציעו לי פיצוי רטרואקטיבי של חצי שנה שזה בערך 200 שקל. סירבתי בתוקף. האם יש לי דרך לתבוע אותם? אם כן איך? ומה ההוצאות הנלוות?
שלום יאיר
על פי הכתוב, קיימות לך זכויות פיצוי באשר לסכומים שנלקחו שלא כדין. אני מבין מהכתוב שלא קיימות בידיך אסמכתאות המעידות על הבטחתו של הנציג לזיכוי הטלפון, אולם למרות זאת, ביכולתך לפנות אל החברה, לפרט את השתלשלות העניינים וכן לדרוש פירוט שיחות שנערכו. במידה ותגובתם אינה משביעת רצון, ביכולתך לפנות אל בית המשפט. המלצתי הינה כי תפנה אל בית המשפט לתביעות קטנות להקטנת עלויות התביעה(אגרה, העדר עו"ד וכו')
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר