קיבלתי דרישת תשלום מחברת הוט שלטענתי זה לא הסכום שאני צריך לשלם -וביטלתי אותו זה הגיע לטיפול משפטי -הם התקשרו ממשרד עו"ד וביקשו שאשלם החוב-טענתי שזה לא הסכום הנכון , והם אמרו כי אם לא אשלם תוך כמה ימים זה יופנה להוצאה לפועל, האם יש כזה דבר? האם יכולים לבקש הוצאה לפועל לפני משפט? באיזה זכות?מה עליי לעשות?
איך ניתן להתגונן מפני דרישת תשלום שלטענתי אין זה הסכום שאני אמור לשלם והם מאיימים בהוצאה לפועל..תודה.
שלום אליהו,
נתחיל בזה שלעו"ד אסור לאיים עליך , הוא יכול ורשאי להגיד שהוא יפעל בהליכים משפטים כנגדך אבל לא לאיים במה שמשתמע מדבריך, אכן היה איום.
ולשאלתך - הוא יכול להעביר להוצל"פ ולפתוח כנגדך תיק בהוצל"פ שעלול להגיע לכד'י עיקול המשכורת שלך ומעבר לכך לעיקול רכוש אחר שרשום על שמך / שייך לך.
לא מומלץ להגיע למצב הזה ושווה לפנות לייעוץ משפטי בכדי לעצור את "כדור השלג בזמן", או לחילופין לשלם להם .
הצעתי לך כי תכתוב מכתב הן לפניות הציבור והן לשירות הלקוחות של החברה ובו תטען את טענותיך ומדוע אתה חושב שהסכום לא נכון ,
במידה ויגישו נגדך הוצל"פ תוכל לפנות לעו"ד שיגיש בשמך התנגדות.
בהצלחה,
שחר שוורץ, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
