שלום
1. בתאריך 11.1.2011 סגרתי עם חברת הוט עסקת "טריפל" סוכם שתוך מספר ימים יגיע מתקין. אכן הגיעו 2 מתקינים אך טענו שאין תשתית של בזק שמגיעה לבית ולכן אין ביכולתם להתקין. הנושא הועבר לחברת הוט שטענה כי תטפל בנושא מול חברת "בזק".
2. בתאריך 13.2.11 התקשר אלי סוכן של הוט והודיע לי כי הבעיה נפתרה ואפשר לבצע התקנה . סוכם בינינו כי ההתקנה תתבצע ביום ג' 15.2.11. לצורך כך שהיתי בחופשה מהעבודה שכן לדברי המתקנים מדובר בהתקנה שתארך לפחות 4 שעות ועדיף בשעות היום.
3. בתאריך 15.2.11 הגיע אותו מתקין אך הודיע כי אין תשתית והבעיה לא נפתרה . הוא הזעיק את מנהל העבודה שנתן את אישורו שעדיין קיימת אותה בעיית תשתית.
השאלה: האם יש לי בסיס חוקי לתבוע את חברת הוט בגין פיצוי על יום העבודה שלי וכן תשלום עוגמת נפש.
שלום מאיר,
ברצוננו לבדוק לעומק את תלונתך ולדאוג שנציג בכיר יחזור אליך. אנא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, מספר פניה (8435657), פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.
בברכה,
HOT פניות הציבור
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר